Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek milyen lesz a GTA V?

Szerintetek milyen lesz a GTA V?

Figyelt kérdés

Én már várom.Megnéztem az új trailert a három főhősről és azt kell,hogy mondjam, hogy lenyűgözött.Úgy látom a fejlesztők megtartottak néhány dolgot a IV-ből és az SA-ból.Ha jól látom a Grove Street Families is visszatér.

Itt a videó:

http://www.youtube.com/watch?annotation_id=channel%3A5174372..

Vajon CJ is visszatér és a bandája?

Nektek mi a véleményetek?

Szerintetek optimális gépigénye lesz?

2013. máj. 1. 14:43
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Amúgy én is úgy csinálnám (ha már akkora a map) hogy felosztanám és mondjuk egybe lenne San Andreas,Vice City, meg Liberty City és ugyanúgy lehetne váltani Tommy Vercetti CJ meg Niko között
2013. dec. 28. 22:28
 22/25 anonim ***** válasza:
Baróczki Máté : Fura hogy te ezt hallottad "Soha nem fog senki visszatérni a GTA-k ból". Mert a SA-ban is visszatért Claude - GTA III
2013. dec. 28. 22:31
 23/25 anonim ***** válasza:
Egyébként CJ-t egy küldisorán meg lehet találni
2014. jún. 10. 21:19
 24/25 Lakatos Géa ***** válasza:
Hát így utólag nézne sokaknak nem volt igaza:D Szerintem a story nem lett kihagyhatatlan, de a grafika gyönyörű, az egész környezet, az egész egyben. Viszont a 3 karaktert nagyon bírtam, bár Franklin beszéde néha idegesített. (PC-n játszottam vele fullos beállításokkal).
2015. júl. 30. 03:34
 25/25 anonim válasza:
Ma már kijott, meg lehet nézni
2021. okt. 11. 21:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!