PS3 VS XBOX 360 Slim TV!?!
Van egy 55cm-es tv-m NEM LCD,HD,LED stb... normál TV.
Melyik konzol lenne a jobb annak a TV-nek?
(lenne később új TV KB1-2ÉV)
ELŐRE IS KÖSZI A VÁLASZOKAT
MGS4-et írtam, ami viszont csak PS3-ra jött ki.
Oké, akkor számítson külön a sorozat.
Akkor viszont PS3-ra van God of War 1-2-3+Ascension+a 2 PSP-s cím, ez már 6.
Killzone 1-2-3
Infamous 1-2 (+egy komolyabb DLC)
4-5 Motorstorm
3 Uncharted
És sorolhatnám a többit
Szóval így még rosszabb fénybe lehet feltüntetni az Xbox-ot, nekem mindegy hogy lesz. Egyébként meg egy sorozatnak oké, hogy másabb a játékmenete és a sztorija is, szép is lenne, ha ugyanazt adnák ki (akkor nem új rész lenne a neve), ettől függetlenül még minden (normális) ember egynek veszi, és nem kezdi el sorolni külön a részeket.
LBP meg azért, mert nem egy vérengzős, gyilkolós játék még igenis jó játék, ha nem 14 éves lennél akkor nem csak a lövöldözős, futószalagon gyártott hulladékot tekintenéd játéknak.
Egyébként valami okos válaszod erre is biztos lesz, de már nagyon nem érdekel, kérdést törlöm a megválaszoltjaim közül, mert már így is sok időt pazaroltam el rá.
Kérdező: akármelyiket is veszed, rosszul egyikkel sem jársz, mindkettő működik, megbízható, multiplatform játékok meg szinte ugyanúgy néznek ki. Nézd meg az exkluzív játékok felhozatalát, és az alapján dönts.
Ez a hiba akkor ha valamit nem rögtön ps3ra fejlesztenek hanem xboxra és onnan akarják átvinni mert lusták 2 konzolra külön-külön megírni vagy is csak spórolnak...
Bár abba az is igaz amit írtál ez csak az én privát véleményem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!