XBox 360 Slim 4 GB, plusz cucc kell vagy sem?
Figyelt kérdés
Sziaztok, venni akarok egy Xbox 360 Slim 4 GB-os játékkonzolt! Néztem is magamnak, hogy megveszem a Tomb Raider legújabb részét és a Forza Motorsport 4-et, és a konzol még kapok vezeték nélküli kontrollert, na de itt jön a probléma, ahhoz,hogy feltudjam tölteni, venem kell kábalt, vagy töltőt, vagy adnak azt is? Meg hogy egyáltalán fel tudom-e telepíteni a 4 gigára ezt a két játékot!! Vagy még vennem kell külön hozzá HDD-t?
A válaszokat előre is köszönöm!!!
2013. márc. 31. 16:21
1/7 anonim válasza:
Nem adnak töltõt, de akksit sem.
4 gb-re meg egy játékot sem tudsz feltelepíteni, ezért jobb sokkal a 250-es.
2/7 A kérdező kommentje:
zsír-.- xd még jóhogy nem rendeltem még meg a 4 Gb-ost
2013. márc. 31. 16:28
3/7 anonim válasza:
Nem rossz az sem, csak a 250-es jobban megéri.
4/7 anonim válasza:
5/7 A kérdező kommentje:
8 ezerrel több, nem kell olyan sokat kiadni akkor érte:DD
2013. márc. 31. 16:35
6/7 A kérdező kommentje:
tényleg egy ilyen play and charge kit is kellene:DD
2013. márc. 31. 16:38
7/7 anonim válasza:
250-est vegyél, mert rátudod telepíteni a játékot, ezzel nem romlik se az olvasófej se a cd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!