Plusz 3 gigabyte RAM mennyit dob az FPS-en?
Figyelt kérdés
Laptopon játszok, cod4-ben nincs 125 fixem, hanem olyan 100-120 között szokott lenni. most 1 gb van benne, és SSD-ről fut a cod4. az a kérdésem hogyha teszek bele +3 gigát, szóval 4 gigára kibővítem, mennyit dob az fps-en? fontos lenne!2013. márc. 30. 20:38
1/8 anonim válasza:
Szerintem ezzel a Bővítéssel már eléred a Fix125-öt!
2/8 anonim válasza:
a RAM nemigen dob az fps-en attól csak gyorsabban töltenek a dolgaid ha játszol.
3/8 anonim válasza:
Azért 1-ről 4 giga ramra ha fejlesztesz akkor azért rendesen dob az fps-en (pláne ha ddr3-asról van szó) de játékra 4 giga ram fölé már nem érdemes menni.
4/8 anonim válasza:
De ha csak emiatt vennél ramot akkor ne fáradj, 100 fps-től már bőven kiugrik a szemed, nemhogy 125-től.
5/8 A kérdező kommentje:
multihoz kell, az meg mint tudjuk nagyon fps függő.
és így is 640x480-ban játszok 1440x900 helyett, és nekem egy 1024x768-al kellene a fix 125. szerintetek?
2013. márc. 31. 23:26
6/8 anonim válasza:
nem csak a ramtól függ, kérjük a géped teljes leírását (proci, videókártya, ezektől függ a leginkább)
7/8 A kérdező kommentje:
core 2 duo t8300, és geforce 8600M GS
2013. ápr. 1. 16:51
8/8 anonim válasza:
Hát a proci rendben van, a videókártya nem a legjobb, de szerintem bírnia kell. Vegyed meg a 3 giga ramot, végülis nem drága és valamivel gyorsabb lesz a gép, aztán majd meglátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!