Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan csináljam meg a rossz...

Hogyan csináljam meg a rossz cs 1.6-omat? (többi lent)

Figyelt kérdés
A cs 1.6-os játékon elméletileg leav gamet-t kaptam, mert voltam külföldi szerón, és azóta ha magyar szeróra mentem automatikusan többször is kiírt valamit (persze nem magyarul) és ezt hirdetésnek vették az egyik hungary szerón, és ki tettek. Szerintem azért leave gammel, mert azóta nem lehet játszani a cs-n. Annyit tudok, hogy ha 100 százalékban újra rakom, akkor jó lesz. De azt nem tudom hogy hogyan kell, mert letöltöttem azóta kétszer, telepítettem, és ugyan olyan pocsék. Mit csináljak? Hogy kell 100 %-ban újra rakni??? Vagy teljesen le kell szedni a gépről? De azt hogy csináljam, hogy nyomtalanul el tűnjön, és újra tudjam rakni, mint ha csak most raktam volna fel először????
2013. ápr. 5. 19:12
 1/2 anonim ***** válasza:
config cfg mappádat töröld , vannak ilyen szerverek amik átírják a config.cfg-t és be bindelnek gombokra hírdetéseket.
2013. ápr. 5. 20:50
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm Szépen, megpróbálom!
2013. ápr. 6. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!