Alvásszakértő Anyukák! Hogy csináljam? (hosszú)
Ismerős, az én fiam és vergődik néha és közénk akar jönni, vagy maradjak én vele, kapcsoljak villanyt.. stb..
Én megfogadtam, hogy soha nem veszem magunk közé. Próbáltuk, de lehetetlenség tőle aludni, forgolódik, rugdos, dumál.
Szóval én egy naaaagy adag türelemmel megyek be ilyenkor hozzá. Simogatom, míg sír, melléfekszem picit, nyugtatgatom, elmagyarázom, hogy nem jöhet át és miért nem (néha ez csak olaj a tűzre, annál jobban ordít, úgyhogy ezt néha kihagyom), esetleg olvasok még egy mesét.
Csak az idő a megoldás és a kitartásod. Egyre viszont figyelj oda, hogy mindig ugyanúgy "teljen" az éjszaka. Itt arra gondolok, hogy bemész hozzá ha egyik éjszaka befekszel mellé, akkor a másik éjszaka is így tegyél...stb. De a legjobb, ha ahhoz szoktatok, hogy Ő marad az ágyában, te meg a heverőn és esetleg beszélsz hozzá, nyugtatod. Hidd el beleálmosodik a beszélgetésbe.
Nekem jóalvó a kisfiam, de megfogadtam, hogy nem fekszem be mellé. Egy szobában vagyunk, de nem kelek fel, ha sír, hanem elkezdek neki beszélni. Van, hogy elég, ha azt mondom, hogy pszt. Van, hogy egy fél óráig is jártatom a számat, de megérett a gyümölcse. Már január óta átalussza az éjszakákat, ha megébred sem kell, hogy odamenjek hozzá. A hangomra megnyugszik és elalszik.
Türelem és megoldódik.
Akkor nem vagyok egyedül a problémával:(
Olyankor annyira ordít,hogy a hangomat sem hallja...
És akkor megjön APA,hogy na ő ezt nem hallgatja:(((
Szóval sajnos a férjem nem partner ebben,nemhogy segítene inkább még olajat önt a tűzre...
Most agyalok a Tv-n:D
Az a baj,hogy műholdas tv-nk van,tehát kellene még egy beltéri egység,hogy az Ő szobájában is lehessen tv.Épp tegnap vettünk egy nagy LCD-t a mi szobánkba,a mi régi tv-nket neki adtuk mamának,tehát a mama kis tv-je jó lenne zajnak a gyerekszobába....csak ez a fránya beltéri egység,amit nem tudom hogy lehetne megoldani...
13.54-nek :)
Köszönöm neked is :)
Igazából azt szeretném elérni,hogy ne is kelljen a heverőre feküdnöm,hanem a saját ágyamban szeretnék aludni,apa mellett...
Igen Digi!!!
Van 2 beltérink,egy a földszinten nagypapinál, egy az emeleten nálunk a mi szobánkban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!