Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Hogyan csináljam? 3,5 éves a...

Hogyan csináljam? 3,5 éves a fiam és kis rossz csont.

Figyelt kérdés

Nagyon nagyon szeretem, de néha az az érzésem direkt nem fogad szót. Hiába kérem szépen rám néz és csinálja az éppen "tiltott" dolgot.

Félek ősszel ovi lesz gyerekeket nagyon szereti és szeret gyerek társaságban lenni de egy idő után úgy mond túl pörög megvadul erről hogyan tudnám leszoktatni?? már előre tartok mit fogok hallani az óvónéniktől a nap végén

2012. máj. 21. 20:59
 1/2 anonim ***** válasza:

Semmi különöset nem fogsz hallani szerintem, mert egyreészt a többi fiú is ilyen, másrészt egyáltalán nem biztos, hogy az oviban is ugyanúgy fog viselkedni.

Amúgy dackorszak, minden gyerek átesik rajta. :)Persze próbáld kezelni a dolgot, magyarázd el, hogy mit miért nem szabad, és figyelmeztesd sokszor. De az ne legyen szempont, hogy mit gondolnak majd az óvónénik! :D

2012. máj. 21. 21:58
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!:)Igyekszem mindig megmagyarázni mit miért teszek tiltok éppen,de már kezdem néha azt érezni én rontottam el valamit az elején
2012. máj. 22. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!