Sims 3. Házasság?
Figyelt kérdés
A simjeim már egy csomó ideje járnak, és a név mellet az a zöld csík is tele van,de nem lehet azt az opciót választani hogy Vegye feleségül..Régebben lehetett..Mit csináljak?Egyébként előtte diplomát szereztem és ott abban a városban ismerkedtek meg.2013. márc. 23. 17:00
1/8 anonim válasza:
csókolózzanak sokat meg ölelgessék egymást sokszor egymás után, aztán ki fog jönni az az opció is :D
2/8 A kérdező kommentje:
Ezerszer megpróbáltam már született egy gyerek is,de semmi..Eltűnt ez az opció..
2013. márc. 23. 19:27
3/8 anonim válasza:
Talán, ha "hullám völgybe" ér a kapcsolatuk - egyik beszól a másiknak, aztán megint kibékülnek és sok puszi-sok szex, akkor megint előjön az opció...
Nekem is volt már ilyen, de most nem ugrik be, hogy oldottam meg. Talán így...
4/8 dodo112500 válasza:
Nekem sem ment. Aztán úgy oldottam meg, hogy az egyiknél, az életre szóló jutalmaknál megvettem a "kapuzárási pánikot", és átállítottam az egyik tulajdonságát reménytelenül romantikusra.
5/8 A kérdező kommentje:
Na mindegy,sehogy nem sikerül...asszem újrarakom a játékot..és talán a gépet is.
2013. ápr. 3. 19:53
6/8 A kérdező kommentje:
de azért köszönöm a válaszokat!
2013. ápr. 3. 19:54
7/8 anonim válasza:
Ha sokat smárolnak, szexelnek, meg ölelkeznek akkor előfog jönni.
Használj kódot.
testingcheatsenabled true <-írd be, és utána a postaládába kattints és ott válaszd ki, hogy szükségletek megállítása.
Utána kapcsold ki az önnálló akaratot, és akkor csináld ezeket végig velük, és ki fog jönni, hogy házasság meg az is hogy eljegyzés,
sőt ha eljegyezték egymást tudnak nászútra is menni. Meg nagy esküvőt, vagy titkos esküvőt csinálni. Ha a nagyot választod ki jön az is, hogy jelentse be, hogy megesküszik a vendégeknek stb...
8/8 szimonetta5 válasza:
azért kell a játékot minimum egyszer egy hónapban frissíteni. :) és akk nem lesz ilyen....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!