Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Sims 3: miért nem ajánlja fel...

Sims 3: miért nem ajánlja fel a házasság opciót?

Figyelt kérdés

Egyszer már volt házas a sim, akkor tartottam nekik esküvői bulit, de nem volt a buli alatt olyan opció, hogy összeházasodjanak. Megoldottam titkos esküvővel.

Később válás lett a vége, majd új pasi tűnt fel a láthatáron, akit egy külföldi nyaralás során ismert meg. Két gyerekük született és jelenleg jegyesek, de a romantikus interakciók között nem jelenik meg a házasság. A titkos esküvő egyszer megjelent, de akkor nem volt aktuális, azóta pedig nem jön elő. Úton a harmadik baba és nagyon fontos lenne az esküvő.

2012. aug. 12. 20:48
 1/3 anonim ***** válasza:
EGyütt élnek? Nem lehet, hogy a másik fél közben titokban megházasodott?
2012. aug. 12. 20:55
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem angol nyelven van de a lényeg hogy sokat kell a romantikus interakciót használni (sok csók, make out,stb) akkor meg fog jelenni.
2012. aug. 12. 20:57
 3/3 A kérdező kommentje:

Sajnos nem élnek együtt, a pasi Kínában lakik. Nem hiszem, hogy megházasodott volna, mert akkor a jegyesség is felbomlana szerintem. És egyszer láttam az interakciót, csak akkor épp szülinap közben voltunk.

De akkor próbálkozom még romantikus interakciókkal, mert már nem akarom hogy visszamenjen Kínába.

2012. aug. 12. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!