Sims 3: miért nem ajánlja fel a házasság opciót?
Egyszer már volt házas a sim, akkor tartottam nekik esküvői bulit, de nem volt a buli alatt olyan opció, hogy összeházasodjanak. Megoldottam titkos esküvővel.
Később válás lett a vége, majd új pasi tűnt fel a láthatáron, akit egy külföldi nyaralás során ismert meg. Két gyerekük született és jelenleg jegyesek, de a romantikus interakciók között nem jelenik meg a házasság. A titkos esküvő egyszer megjelent, de akkor nem volt aktuális, azóta pedig nem jön elő. Úton a harmadik baba és nagyon fontos lenne az esküvő.
Sajnos nem élnek együtt, a pasi Kínában lakik. Nem hiszem, hogy megházasodott volna, mert akkor a jegyesség is felbomlana szerintem. És egyszer láttam az interakciót, csak akkor épp szülinap közben voltunk.
De akkor próbálkozom még romantikus interakciókkal, mert már nem akarom hogy visszamenjen Kínába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!