Legjobb MMORPG?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy mmorpg-t ami egyszeri fizetős (nem mint wow) vagy pedig úgy ingyenes, mint planetside2, lol, hogy csak skineket kell megvenned pénzért nem pedig mindent pl. star wars the old republic. Lehetőleg szép legyen (ne egy wow grafika)és ne az legyen, hogy elmentél 80ra aztán nem tudsz mit csinálni mert nincs ott semmi (nem mint wownál bossok, arena....). A wowwal játszotta tört szerveren eredeti pedig nagyon drága, GW2re pedig azt írták, hoy 3 hónap utűn már olyan fullos leszel, hogy nincs tovább. Utána nézve nem találtam jó endgames játékot a wowon kívül.2013. márc. 11. 22:11
11/11 anonim válasza:
Ez nagyon egyénfüggő.
Amiket én nyomtam: Line Age2,Aion,GW2,Allods,Wow,
Végül a wow fogott meg a legjobban úgyhogy eredetin tolom kb fél éve.
Igazából mindegyik jó a maga módján,számomra a wow lett a legjobb mmorpg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!