Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik a legjobb MMORPG játék?

Melyik a legjobb MMORPG játék?

Figyelt kérdés
Metin2 stb. ilyesmikre gondolok. Lehet ingyenes is, fizetős is mindegy. Pc-re.
2013. márc. 1. 15:44
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
45%
a Metin a leggagyibb, a WoW meg mindig a legjobb, a tobbi kozepkategoria
2013. márc. 1. 16:02
 2/17 anonim ***** válasza:
26%
WoW meg Guild Wars 2
2013. márc. 2. 01:47
 3/17 anonim ***** válasza:
93%
2#, ha jatszanal a GW2 -vel tudnad hogy inkabb bukta mind legjobb mmo
2013. márc. 2. 04:32
 4/17 anonim ***** válasza:
40%
Akkor is ez a legjobb 2. GW2-n legalább nincs havidíj,meg azért jobb a grafikája mint a WoW-nak.
2013. márc. 2. 10:50
 5/17 anonim ***** válasza:
60%

nos ez elég tág fogalom de egyebkent a wow már messze nem a legjobb nem 2006-ot irunk

most a terra 2-őt mondják a legjobbnak

2013. márc. 18. 16:44
 6/17 animafan10 válasza:
A metin 2 az a tucat játékokhoz tartozik és azért nem jó játék, meg elég egyszerű és az egyszerűbb embereket célozza. A wow meg már öreg játék, szóval nem nehéz jobb grafikát csinálni nála, de nem minden a grafika, szóval a grafika az nem érv egy mmorpg játéknál, mert nem egy idősíkban vannak, viszont az még mindig fut. Személy szerint az EVE onlinet szeretem, az elég stabil és folyamatosan fejlődik, szóval az elég életképes és elég régóta van már. Ezen kívül a Gw1-2 jó játékok, van néhány elfogadhatóbb is, de szerintem csak személyi kérdés, hogy melyiket érzed jobbnak. Mostanában próbáltam ki a Terát, de van bőven mit csiszolni rajta, meg egy elég kezdetleges harcrendszert használ, amit még annak idején lineagben láttam. Nem kifejezetten jó a karakterszerkesztési lehetőség benne, ezenkívül az animálással akadtak gondjaik. Ami érdekesnek tűnik most az a Wildstar, de nem kaptam még béta kulcsot hozzá, meg a warframe ami inkább egy lövölde, meg nem feltétlenül mmo inkább csak online, de egy próbát megér.
2013. máj. 5. 02:56
 7/17 anonim válasza:
[link] Ezen az oldalon van egy csomó...
2013. máj. 8. 11:17
 8/17 cortez11 válasza:

[link]

Itt találtok néhány ingyenes online játékot.

2013. okt. 20. 18:36
 9/17 anonim válasza:
61%
nekem az aion nagyon bejött, most szedem le megint :)
2013. dec. 31. 12:33
 10/17 anonim ***** válasza:
Drakensang
2014. jan. 23. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!