Legjobb MMORPG?
Hát a legjobb a WoW , igaz fizetős .
Esetleg ajánlom a The Secret World-öt , 1x kell megvenni , viszont szerintem alázza a gw2-t.
Legtöbb MMO val az a probléma, hogy nincs endgame, de a Lord of the Rings Online az elég jól el van, ha jól tudom nemrg jött ki kiegészitője is.
A WoW meg csak attol függ, hogy nézve drága, naponta kb 100ft ra jön csak ki.
Dehogy leszel fullos GW2-ben :D Nekem az a fullos, ha az összes karakterslotban (8) van karakter, akiknek csak tökéletes ruhájuk van (akár több is), legendary van rajtuk... stb. A többi MMO-ban is az újabb és újabb cuccok megszerzése, a pvp az endgame, csak itt nem kell teljesen függőnek lenni, casual gamer barátibb a GW2. Én még mindig szívesen játszok vele, persze ehhez egy jó guildban is vagyok akikkel el lehet járni instázni és WvW-zni, még mindig nincsen nagyon drága ruhám, és legendary fegyverem sem. Szóval aki azt mondja, hogy nincs tovább 80on túl, az egyszerűen nem aknázta ki a meglévő lehetőségeket.
Secret World-ről nem tudok nyilatkozni, nincs annyi pénzem hogy kifizessek egy olyan játékot, amiről azt se tudom, tetszeni fog-e vagy sem.
02:18-as válaszoló!
Nagyon töröm az agyam, hogy be kéne invesztálnom egy GW2-re, de sokfelől hallani, hogy az insták elég ratyik. Neked mi a véleményed erről? Plusz az insta bossok most már végre "rendes" statos cuccokat dobálnak? Ez miatt nem mélyedtem bele sosem az első részbe, pedig megvan mind a 4 része.
2:18-as vagyok:
Igazából mi is szoktunk panaszkodni, hogy az insták nem dobnak olyan jó cuccokat; de ez is szerencse kérdése. Arenanet eleve úgy áll hozzá, hogy maguk a tokenek (tokent kapsz minden menet után explorer módban, és azokból veszel egyedi skines instás ruhákat) a jutalom, ezen kívül olyan nagy loot esőre nem igazán lehet számítani. Amíg nem ismered a mechanikájukat, és nincs egy jó csapatod kihívásnak számítanak, még az után is :D Persze vannak könnyebb és nehezebb insták is, de én szeretek instákba járni a klánnal.
Néztem én videót a Secret Worldről, csak nekem játszani is kell vele, hogy tudjam, akarok-e a jövőben :D Meg most tényleg nincs pénzem beruházni még egy MMO-ra, de már elkezdett érdekelni, szóval egyszer lehet megveszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!