Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Honfoglalón miért van ennyi...

A Honfoglalón miért van ennyi sérült ember?

Figyelt kérdés
Van egy idióta, akit ha megtámadok, olyanokat kezd el írni, hogy "malac" meg "a vár jár", "ezért várat kapsz" stb. Most olyan volt, hogy mindkét játékosnak ugyanannyi pontja volt, megtámadtam az egyiket, aztán az elkezdett rinyálni, hogy milyen szemét vagyok. Ezeknek az embereknek mi bajuk van?
2013. febr. 26. 12:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Csak szimplán nem tudnak veszíteni!
2013. febr. 26. 12:34
 2/11 anonim ***** válasza:
46%

Talán az, hogy ők játszani akartak. Kérdésekre tippelni, és nem azt hogy jöjjön egy olyan valaki akit nem is a játék érdekel csak az hogy minél előbb várat foglaljon, és legyenek csillagocskái..

Én már évek óta nem játszom, mert rájöttem sokan nem is a tudás miatt vagy mama a játék miatt vannak ott, hanem csak a várat foglalni. Ha valaki heteken át minden nap napi 4-6 órákat honfoglalózik az már rutinból mondja a válaszokat mert mindig ugyanazokat kérdezik.. Már nem a tudás számít..

Vannak akik játszani szeretnének..

2013. febr. 26. 12:34
 3/11 A kérdező kommentje:
Miért, ki akar várat foglalni? Hol írtam én ilyet? Imádom, hogy nem is értelmezed, amit írok, de azért megragadod az alkalmat egy kis kioktatásra.
2013. febr. 26. 12:39
 4/11 anonim ***** válasza:
Ugyanezt tapasztaltam.Ha csak az egyiket támadom mert mondjuk sokkal több pontja van,akkor azért rinyál hogy csak őt támadom,viszont ha támadom azt, akinek alig van pontja,akkor is rinyálnak,hogy miért a gyengét támadom,még bele is rúgok.Komolyan nem értem az embereket :/ Ezért is nem játszom mert csak felidegesít a sok veszteni nem tudó, trollkodó ember.
2013. febr. 26. 15:21
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Vannak, akik nem értik a játék egyik fontos elemét, míg mások nem tudnak veszíteni. A játék lényege nem csak a kérdésre válaszolás, hanem a legtöbb pont megszerzése: épp azt támadva, aki legjobban fenyeget téged, elfoglalva a várakat, stb. Ezt egyes emberek nem tudják megemészteni, és óvódás módjára hőzöngenek, mások már higgadtabbak, de még mindig nem értik meg, hogy nem kicseszésből támadod őt, vagy foglalod el a várát, hanem mert taktikusan is játszol hogy nyerj, ami végül is a lényege a játéknak. Az ilyeneket csak figyelmen kívül kell hagyni.
2013. febr. 26. 16:05
 6/11 A kérdező kommentje:
Utolsó: amúgy teljesen egyetértek. Én is úgy vagyok vele, hogy én várazok, viszont cserébe elviselem, hogy leváraznak. Ez nem óvoda, aki gyenge idegzetű, az ne játsszon. Miért ne várazhatnánk, ha képesek vagyunk rá? A játék az ilyen.
2013. febr. 26. 21:03
 7/11 anonim ***** válasza:
A várazást akkor tartom elítélendőnek, ha már rögtön a játék ot azzal kezdi valaki. Marhára tisztelheti a játékpartnerét, vagy túl sokra tartja magát. Talán lusta hozzá hogy hosszabb úton jusson el a győzelemig minél több kérdésre jól válaszolva és tippelve? A másik nonszensz meg az, ha valaki már fölényesen elhúzott a többiektől pontszámban, és a legvégén az egyik gyenge partner várazni kezdi. Ha meg sikerül neki, akkor ő nyer, holott végig gyengén muzsikált. Ugyanakkor az is igaz, hogy a JEP-e nem fog sokat gyarapodni a hibái miatt. De akkor is igazságtalan. Aki nem teljesít jól a játékmenet során, annak nehezebbé kéne tenni a várazást. Sőt meg is kéne küzdeni a várazásért, hogy csak a bázismegyével határos terület megszerzésével nyíljon erre lehetőség.
2013. ápr. 15. 01:32
 8/11 A kérdező kommentje:

"A várazást akkor tartom elítélendőnek, ha már rögtön a játék ot azzal kezdi valaki. Marhára tisztelheti a játékpartnerét, vagy túl sokra tartja magát. Talán lusta hozzá hogy hosszabb úton jusson el a győzelemig minél több kérdésre jól válaszolva és tippelve?"

Én semmilyen játékstratégiát nem tartok elítélendőnek. Amit mondtál, az a te gondolkodásmódod. Én szoktam az elején várazni, és úgy vagyok vele, hogy minél hamarabb minél több tallért akarok begyűjteni, amivel később a JEP-emet növelhetem. Nem érdekel, ha más ezen megsértődik, és én se sértődök meg, ha velem csinálják. Az, hogy "nem tiszteli a játékpartnerét", meg "nagyra tartja magát", a te elméleteid. Van, aki ezen fennakad, van, aki nem.

"Talán lusta hozzá hogy hosszabb úton jusson el a győzelemig minél több kérdésre jól válaszolva és tippelve?"

Igen, lusta, mert ezzel a módszerrel sokkal hamarabb és hatékonyabban éri el a célját. Minden élőlény arra törekszik, hogy a lehető legkisebb energiabefektetéssel érje el a legjobb eredményt. Mondok egy példát: úgy tudom, a kick-boxban úgy is lehet nyerni, ha kilököd az ellenfeled a küzdőtérről. Ez a technikai K.O. (ha jól tudom). Na most, amit te mondasz, az kb. olyan, mintha azt mondanád ebben a vonatkozásban, hogy "elítélem azokat, akik lusták tisztességesen ütni és állni a pofonokat, egy egész meneten át, és ehelyett inkább rögtön az elején kilökik a küzdőtérről a másikat, lustaságból meg nagyképűségből." Miért lenne elítélendő? Neki ez a taktikája. Két módszer közül a hatékonyabbat kell választani. Amin te kiakadsz, az nem "csalás". Csalás az, amit tilt a szabályzat. A várazást nem tiltja.

Hogy lusta vagyok-e? Igen, az vagyok. Ha egyszer várazással rövidebb idő alatt jobb eredményt érek el egy olyan játékban, ahol amúgy is egymástól kell területet elvenni, akkor nem fogom pazarolni az időt.

"A másik nonszensz meg az, ha valaki már fölényesen elhúzott a többiektől pontszámban, és a legvégén az egyik gyenge partner várazni kezdi."

Miért? Azért, mert neked spec. nem tetszik? Én meg azt mondom, hogy a Honfoglaló arról szól, hogy az nyer, akinek nagyobb a tudása. Ha a 3. helyezettnek van akkora tudása, hogy ezt véghezvigye, akkor tegye. Tökmindegy, hogy csinálja. Az 1. helyezett meg használja a tudását arra, hogy megvédje magát.

(miközben ezt írom, arattam egy totális győzelmet:P)

"Ha meg sikerül neki, akkor ő nyer, holott végig gyengén muzsikált."

Na és. Ezt stratégiának hívják. Kb. mintha azon akadnál ki, hogy a történelem során volt olyan csata, amit végül az nyert meg, aki egész a végéig rosszabbul állt, vagy kisebb volt a létszáma. Kb. mintha azt mondanád, hogy hogy merte magát Eger megvédeni, amikor a törökök sokkal többen voltak.

"Aki nem teljesít jól a játékmenet során, annak nehezebbé kéne tenni a várazást. Sőt meg is kéne küzdeni a várazásért, hogy csak a bázismegyével határos terület megszerzésével nyíljon erre lehetőség."

Mondod te. Tök jó, kár, hogy nem te szabod meg a játék szabályait. Nekem is vannak ötleteim, pl. nyerje az hamarabb a feleletválasztós kérdést, aki hamarabb tudja a jó választ. Vagy kapjon pluszpontot a tippelősön az, aki pontosan tippelt. De attól, hogy én akarok ilyet, te meg akarsz mást, attól még ezek (hálistennek) nem kerülnek be a játékba. Mert a te véleményed csak egy a sok közül, nem az van, amit te akarsz.

2013. ápr. 15. 12:17
 9/11 anonim ***** válasza:
Látom nagyon jól kened-vágod ezeket a dolgokat. Feltételezem azért az egészséges időkeretet nem léped túl a játékban, remélhetőleg nem vagy kórosan függő mint egyesek. Ez nem kötekedés vagy személyeskedés akar lenni, inkább jótanács. Nem ott kell igazán sikeresnek lenni. Én, aki ritkábban járok fel, sajnos nem vagyok ennyire gyakorlott, de véleményem azért lehet, még ha "hálistennek" nem is én szabom a játékfeltételeket. Azért elég jól lehet látni, hogy ki éli ott az életének a jó részét és ki nem.
2013. ápr. 15. 12:46
 10/11 anonim ***** válasza:
Ja és az egyik buktató a gyors várazásban az, hogy kevés kérdéssel találkozol, és nem mindig lesz olyan szerencséd, hogy mindig tudd a jó választ, mert ritkán ismétlődnek. Így hasonló témakörben sem tudod majd kellőképp hasznosítani a megszerzett tudást. A gyakorlat fontos lenne, lexikális tudás gyarapítsa, nem olyan ez mint a boxmeccs. Persze aki túl sokat játszik annak nyilván gyakrabban. Az a baj, hogy ebben a játékban aki győz, gyakran azt hiszi hogy ő valójában többet tud, pedig nem feltétlenül. Magolni bárki tud, ha jó a memóriája.
2013. ápr. 15. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!