Miért játszik sok ember úgy a Honfoglalón mintha az élete múlna rajta?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem ezt a játékot, érdekes , sokat lehet belőle tanulni de sokan olyan indulattal játsszák hogy elmegy tőle a kedvem.Hiszen gyakorlatilag nincs is tétje.Miért nem szórakozásnak tekintik?Nem értem!2009. dec. 22. 22:48
1/9 anonim válasza:
nem láttál te még WoW-os embert.
2/9 A kérdező kommentje:
miért az milyen?
2009. dec. 22. 23:03
3/9 anonim válasza:
Ja és Counter strike t játszót sem..
Darth Vader
4/9 anonim válasza:
jogos. bnőm öccse(16éves) CS mániás, az apja is. katasztrófa.
kérdező:
mind1, netes játék mint a honfoglaló csak nem böngészős és 100x elfuseráltabb emberek vannak rákattanva mint a honfoglalóra.
Láttad a south parkban a "Világok harca" c. részt? Nah ott a WoW-ot figurázták ki.
5/9 anonim válasza:
Ez engem is idegesít....hogy amikor valaki vesztésre áll egyből elkezd anyádozni...én nemtudom miért ilyenek, én mindig vigyorgó fejet írok max. ha egyáltalán írok valamit....mit számít egy ilyen játék, annyit nem ér hogy látatlanba is megsértsek egy másik embert ez miatt.
6/9 anonim válasza:
Engem is idegesít,olyan szánalmasak...
7/9 anonim válasza:
Én azt bírom, amikor kivételesen tudok valamit, erre a másik kettő kevesebb, mint 2 mp alatt beírja.. fair. Utána meg a szemembe röhögnek, hogy milyen béna, meg lassú vagyok.
8/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, én nem pontoztam le senkit
2009. dec. 23. 18:37
9/9 anonim válasza:
Talán a Honfoglaló lehetne azon kevés területek egyike ahol fel tudnak valamit mutatni. Ha valaki nagyon peches az életben, akkor szerintem az ilyen jelentéktelen kudarcokat is komoly veszteségként éli meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!