Miért nem tudja megszülni a kicsit?
Figyelt kérdés
Összefektettem 2 szürkét (szürke bőrszínűt), de most nem akarja megszülni a csaj a gyereket, csak vajúdik, aztán kikapcsol a rendszer, mert "hibát észlelt, ezért láll". Zöldet + szürke utódom már van, igaz abból mindegyik zöld lett. Ezeknek miért nem sikerül? :S Gyereket akarok. (sims2)(valaki segítsen...)2013. jan. 30. 16:54
2/7 A kérdező kommentje:
És. Bocs. Tudnál segíteni??
2013. jan. 30. 16:59
3/7 A kérdező kommentje:
Pont azért kellett szürkét szürkével összeraknom, mert láttam, hogy a másikkal csak zöld utódokat csinál... :S És azt hittem, hogy na most majd elkapom a szürkék frakkját. Lehet, hogy azért nem lehet gyerekük mert ez vámpír-bőrszín?? De amugy nem vámpírok csak a bőrük olyan! A családcsinálós kódban találtam. Van valamilyen kód, amivel tuti lesz kisbaba?
2013. jan. 30. 17:19
4/7 A kérdező kommentje:
Légyszi segítsetek, mert addig míg meg nem odódik ez tovább se tudok menni a játékban... :S
2013. jan. 30. 17:28
5/7 anonim válasza:
sims melyik része?
Ezek emberek?
Neten nem találtál semmit?
6/7 A kérdező kommentje:
sims2 alapjáték kiegészítő nélkül, és igen ezek emberek. A formatárban ha shift + F megnyomom kijön két plusz bőrszín, zöld és szürke. Úgy csináltam őket. Neten csak annyit találtam, hogy a vámpíroknak nem lehet gyerekük. :(
2013. jan. 30. 20:02
7/7 anonim válasza:
Hát nem tudok segíteni...ezt nem tudtam így nem is próbáltam ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!