Szerintetek megvegyem a GW2-őt?
Nagyon gondolkozom rajta. Sosem adtam még ki játékra pénzt, aztán ezt meg nagyon dicséri mindenki.
Régen rengeteget időt töltöttem cabalal és silkroadal, nagyon kedves emlékek fűznek mind a kettőhöz és most ismét valami ilyen típusra vágynék, mikor a klánnal vagy épp a haverokkal megy a bandázás és stb....
Most lenne rá lehetőségem hogy megvegyem, de nagyon félek hogy megbánnám, szerintetek?
Holnapi nap során érkezik meg, szóval 2013ban belevágok (Jah és BUÉK mindenkinek)
Aztán majd mikor már tényleg töltöttem vele időt, írom hogy megérte-e.
holnap? ki hozza ki olyenkor?
nem digitalisan vasaroltad?
Attól, hogy SZERINTED nincs end game attól még van.
Az már a te bajod, ha nem találod meg és ha ez van meg is érdemled azt a 15k minuszt.
Szerintem ezt nem kell nyúzni. Valakinek a WoW tetszik, valakinek a GW2. Jelenleg a WoWnak van a legnagyobb tábora a kettő közül. Viszont én kipróbáltam a WoWot, és tetszik, de pár sebből vérzik, például, hogy a játékot az összes kiegészítővel együtt meg kell vennem + havi fizetés.
Amúgy meg én nagyon szeretem a Guild Wars 2-t, és szerintem nem kéne kritizálni, hogy nem olyan az Endgame, vagy nincs nagyon, meg a pvp-ben nem érsz el semmit. Nagyon sok minden van a GW2-ben, és a fejlesztői csapat igenis sokat dolgozik. Vegyük példának a Halloween vagy a Winters Day patcheket. Valami brutálisra sikeredtek, és minden évben ismétlődnek.
Továbbá szerintem nem kéne kritizálni, hogy mi nincsen a GW2-ben. A Blizzard már 2004 óta fejleszti a wowot, így nekik sokkal egyszerűbb kiegészíteni, mivel van már egy jól bevált stabil rendszere. A Guild Wars 2 meg még most csinálja meg a special eventeket, de 1 év után már nem lesz gondjuk, és nekiállhatnak csiszolni egy-két dolgot. A z Aion-ba is csak 3.0-ás verzióban jöttek meg a mountok, amik elég hülyén néznek ki és kevés van belőlük. A wowban több, mint 50 van, de biztos vagyok benne, hogy valami hasonlót bevezetnek majd GW2-re is.
Összességben mind a kettő játék jó, de a GW2 egy új szintre emeli az MMORPG-t, egyszerűen imádom.
na végigolvastam az egészet, végül tapasztalat?:) játszol még vele?:)
én megmondom őszintén, hogy megvettem mert biztattak a haverok hogy ilyen jó meg olyan jó meg igy meg ugy segítenek aztán egyik sem segített, egyedül maradtam, és a gyér angoltudásommal nem tudtam beletanulni a jtáékba, így már 20as szinten abbahagytam, most wowozok, de nagyon szívesen visszamennék gw-zni ha segítene vlki.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!