Szerintetek megvegyem a GW2-őt?
Nagyon gondolkozom rajta. Sosem adtam még ki játékra pénzt, aztán ezt meg nagyon dicséri mindenki.
Régen rengeteget időt töltöttem cabalal és silkroadal, nagyon kedves emlékek fűznek mind a kettőhöz és most ismét valami ilyen típusra vágynék, mikor a klánnal vagy épp a haverokkal megy a bandázás és stb....
Most lenne rá lehetőségem hogy megvegyem, de nagyon félek hogy megbánnám, szerintetek?
Hát őszinte leszek.
Nagyon vártam.
Nagyon jó játék.
De nincs meg az benne hogy sokáig lekössön ...
End game nulla .. ugyanazok az insták , a pvp is , a szettet amit nyersz semmivel nem jobb csak máshogy néz ki szóval...én visszamentem wowozni.
Persze mivel ingyenes .. hát ...
Hát én Aionnal is toltam kb fél évig és wow-oztam is kb 2 évig.
Megvettem a Guild Wars 2-őt és nem bántam meg!
Én imádtam a Wow-ot de a GW2 szerintem jobb.
End game-ről annyit hogy szerintem a Wow be sokkal több a lehetőséged 90 - es szinten.A Guild Wars 2 meg pont az a játék ahol nem a gyors felfejlődés és a hentelés a lényeg.
Ez egy igazi szerepjáték ahol egyik kalandból lépsz a másikba úgy hogy végig élvezed a játékot.lehet megunom majd mint a Wow-ot de már épp ideje volt hogy kijöjjön valami forradalmian új játék ami teljesen más játékélményt ad mint az eddigiek.Szerintem a játék nagyon jó és ez még csak a kezdet.Biztos vagyok benne hogy még sok dolgot hozzáadnak a játékhoz idővel és az end game is jobb lesz.
Azt meg azért lássuk be hogy a Blizzardnak ez a panda téma elég gyengére sikeredett. :(
mythos, ok hogy neked bejott
nekem pre-purchase van, headstartkor egymast tapostak a jatekosok, beleptem parszor a mult honapban, a jatekosoknak tobb mind fele mar otthagyta a jatekot, egyszeruen hianyzik a jatekbol a motivacio hogy tovabb jatsz
Még nem vagyok end game-nél úgyhogy lehet megváltozik a véleményem a játékról.Nem tudom hányan játszhattak eleinte de most is a szerverek 60-70 százaléka fullon van.
Amikor kijött Mist of Pandaria nem lehetett belépni,volt hogy 3000-ren vártak sorba.Most már azért ott is lemorzsolódtak főleg hogy Blizzard betiltotta a Raf töltést :S.
Aion-ból meg nincsen jó tört szeró ,eredeti meg nagyon le van korlátozva.Úgyhogy szerintem még mindig jobb a GW2.
Egyértelműen megéri.
Az hülyeség, hogy nincs end-game.
Wow-ban is ugyanazokat az instákat tolod végig 200x szóval ez nem túl jó érv. Meg már ott van fractal is ami mindíg más. Pvp-ben meg nem kell sírni aki unskilled csak annak van baja az egyenlőséggel, mert így nem tud szegény érvényesülni, mert agyonütik. End-game-nek meg ott van wvw, meg a legendary fegyver megszerzése ami laza 1-2 hónap kaland.
Lehet , de a wowban van célod és az instákat fejlesztik .
Van geared ami jobb lehet , van célod hogy továbbjátsz stb.
Ráadásul a WoWban most lehetetlen fullosnak lenni az item upgrade miatt .
#6, a volt full guild-om kb fele mar otthagyta a jatekot mar a mult honap elejen
a Mist-be alig vannak paran, nem az a baj hogy egyenloek az eselyeim, sot jobb is az, csak a francnak van kedve napokat pvpzni 1 uj skin-ert
Nem szánalmas , hamar feladod .
A GWbe azért pvpzel konkrétan egy hónapig hogy 10 glory szintet lépj és csak a skined lessz más
míg wowban kb 20-40perc alatt gyűjtök 1000honort , 1hét alatt simán késza full szett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!