Szerintetek megvegyem a GW2-őt?
Nagyon gondolkozom rajta. Sosem adtam még ki játékra pénzt, aztán ezt meg nagyon dicséri mindenki.
Régen rengeteget időt töltöttem cabalal és silkroadal, nagyon kedves emlékek fűznek mind a kettőhöz és most ismét valami ilyen típusra vágynék, mikor a klánnal vagy épp a haverokkal megy a bandázás és stb....
Most lenne rá lehetőségem hogy megvegyem, de nagyon félek hogy megbánnám, szerintetek?
Lényegtelen mit rakosgatnak be , új insta nincs így szar .
PvPnek semmi értelme , egyszerűen unalmas , a MoP 1hónappal 1 gw2 után ejlent meg , de már jött 1 nagyobb patch és jön a következő egy új raid instával ..
Kommentembe pont azt linkeltem, hogy volt és lesznek is új insták.
Az hogy kijelented, hogy a pvp unalmas kicsit furcsa, számodra lehet az, de számomra nem, nem értem az általánosíttást.
Ismét leírom a két játék teljesen más, nekem ez jobban bejön kis idő elteltével...
Ne menjünk akkor innentől már adok-kapokba, én csak leírtam SAJÁT tapasztalatomat...
#15ös ebben igazadvan , feleseleges is rajta vitatkozni , nemjöhetbe mindenkinek ugyanaz .
#16os meg tudatlan vagy , a cataclysm után a mop egy milliószor jobb kieg lett , sokan a régi bchez hasonlítják és nem feltétlen hiába.
A bchez?! Tudtam, hogy sok hülye van, de ennyire...
Már a kezdetektől játszottam a wowal, a mop al is, de ezt a szart nem lehet a bc hez hasonlítani ez a kieg szánalmas.
Ahogy kivettem elég sok elvakult WOW fanatikus van itt. Utána olvastam és valóban egy fejlődő játékról van szó... Nekik muszáj lesz kiadni kiegészítőket javítani fejleszteni a játékot, hisz nincsen havidíj így tudják fenntartani magukat.
Jelentem megrendeltem!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!