Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ennyi évesen ez nagyon gáz?

Ennyi évesen ez nagyon gáz?

Figyelt kérdés

30 éves ffi vagyok. Gyermekkoromban elég szegények voltunk. No éhezni nem éheztünk, de szinte alig kaptam játékokat karácsonyra, és egyéb alkalmakra. Imádtam a LEGO-t. Volt 3 fajtám és egy TECHNIC is, ami komolyabb kicsit, ez utóbbi volt a kedvencem. A boltban mindig sóvárogva néztem a polcon az újabbnál újabb építőket, ugyanúgy osztálytársamnál, akinél a szekrénysor teteje tele volt megvásárolt LEGO dobozokkal.

Manapság ugyanúgy megvan bennem a sóvárgás a boltban, ha meglátok egy TECHNIC LEGO csomagot s bár most már megengedhetném magamnak, h megvegyem, mégsem teszem, mert mégis mit gondolnának mások. Fizetésemből kifolyólag megengedhetném, beleférne, mivel még (sajnos) szüleimmel élek. Lehet, h legközelebb megveszem a magamnak tetszőt! Semmi más káros szenvedélyem nincs és ha az éppen aktuális lánynak ez sok, nos, szerintem ő sem lesz tökéletes!

2012. dec. 16. 09:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem gáz. Sőt hidd el,a fiatal apukák azért akarnak mindig fiút,mert akkor indok nélkül meg lehet venni az ilyen gyerekként vágyott játékokat.
2012. dec. 16. 09:31
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gáz én most töltöttem be a 39-et és Xbox360-on tolom a game-ket.
2012. dec. 16. 10:53
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, még várnék azért!

A számítógépes játékokról leálltam, mert a gépet állandóan fejleszteni nem kis pénz lenne. Az xbox-hoz nem értek, meg valahogy a számítógépes játékok nem kötnek le már annyira.

2012. dec. 16. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!