Ennyi évesen ez nagyon gáz?
30 éves ffi vagyok. Gyermekkoromban elég szegények voltunk. No éhezni nem éheztünk, de szinte alig kaptam játékokat karácsonyra, és egyéb alkalmakra. Imádtam a LEGO-t. Volt 3 fajtám és egy TECHNIC is, ami komolyabb kicsit, ez utóbbi volt a kedvencem. A boltban mindig sóvárogva néztem a polcon az újabbnál újabb építőket, ugyanúgy osztálytársamnál, akinél a szekrénysor teteje tele volt megvásárolt LEGO dobozokkal.
Manapság ugyanúgy megvan bennem a sóvárgás a boltban, ha meglátok egy TECHNIC LEGO csomagot s bár most már megengedhetném magamnak, h megvegyem, mégsem teszem, mert mégis mit gondolnának mások. Fizetésemből kifolyólag megengedhetném, beleférne, mivel még (sajnos) szüleimmel élek. Lehet, h legközelebb megveszem a magamnak tetszőt! Semmi más káros szenvedélyem nincs és ha az éppen aktuális lánynak ez sok, nos, szerintem ő sem lesz tökéletes!
Köszi a válaszokat, még várnék azért!
A számítógépes játékokról leálltam, mert a gépet állandóan fejleszteni nem kis pénz lenne. Az xbox-hoz nem értek, meg valahogy a számítógépes játékok nem kötnek le már annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!