Milyen hogy 13 évesen ennyi kötődök a hazámhoz? (többi lent)
én ezt dicséretesnek tartom,hogy ennyire hazafi vagy :)
valóban tenni kellene valamit a mostani helyzet ellen,de nem a fajgyűlölet a központi probléma. én azt mondom hogy ne változz meg azért hogy beleférj a "mai tini" társaságba ne érdekeljen ha furcsán néznek mert minden ember más...
Kamaszkor, megváltási kényszer, pár év és elmúlik, mert rájössz, hogy szart sem tehetsz az országért, hiszen megvan az elit réteg, aminek rokonai / kollégiumi szobatársai érdemben vagy látszólag beleszólhatnak bármibe is (ha nem érted, olvass utána). Élj inkább magadért, és, ha teheted, menekülj a süllyedő hajóról.
Amire azt mondom, le a kalappal, az, hogy legalább látod, nem minden cigány bűnöző akkor sem, ha létezik cigánybűnözés, hiszen magam is nem egy tisztességes családot ismerek, akik bármikor segítenek az embernek, ha bajba kerül.
Szeretem a hazám, de, ha a gyerekem egy másik országban jobban élhet majd, oda fog születni, nem egy nyomortanyára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!