Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért kötődök a tárgyakhoz?

Miért kötődök a tárgyakhoz?

Figyelt kérdés

Szerintem ez már beteges ahogy én kötődök hozzájuk, pl, ha van egy billentyűzetem, és ideges vagyok és eltöröm akkor idegemben elkezdek sírni meg arra gondolok, szegény, meg milyen hű volt, meg ez fájt neki meg stb, tudom hogy ez csak egy tárgy de miért csinálom ezt? MEg tegnap cseréltük le a kocsinkat 12 éves volt semmi baja, de apa lecserélte, és most eszméltem milyen hű volt, milyen jó volt benne utazni és ha rágondolok elkezd folyni a könnyem, de ami érdekes, olyan fajta volt (amúgy suzuki GC-t cseréltünk SX4-re) hogy akár hova mentünk hasonlót nem is láttam, szóval fekete lökhárító hátsó nem nyúlt be egészen a csomagtérig, meg az elején ahol van a jel, az a rács nem volt felosztva, nagyon szép volt...

de nem csak ezeknél vagyok így, hanem pl dísznél, porcelánnal stb. Mit tegyek?

F/17

2012. aug. 2. 23:31
 1/1 Virágh Attila ***** válasza:
Azért, mert nagyon szentimentális ember vagy, tudom miről beszélsz, először próbálj kisebb dolgoktól megválni, amire nincs szükséged, az lehet segíthet.
2012. aug. 20. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!