Milyen füzetek kellenek az alábbi tárgyakhoz?
Figyelt kérdés
Fizika, kémia, földrajz? Arra gondoltam, hogy az első kettőhöz franciarácsosat vennék, vagy rendes négyzetrácsosat. Mi a véleményetek? És földrajzra milyet vigyek szerintetek? Köszi. :)2011. aug. 12. 11:09
1/12 anonim válasza:
Szerintem fizikára, kémiára nyugodtan vehetsz francia kockásat, de a négyzetrácsos is teljesen jó. Földrajzra én anno vonalast használtam.
2/12 anonim válasza:
rendes négyzethálós kell fizikára meg kémiára.
fra.kockás gazdaságtanra szokott kelleni(számvitel meg ilyenek)
föcire meg vonalas vagy sima.
3/12 anonim válasza:
Fizika,kémia: kockás (mondjuk kémiára én simát használtam és az is tökéletes volt. :D)
Föci:vonalas
4/12 anonim válasza:
fizika meg kémia kockás...földrajzon nekünk sima kellett bát sztem édesmindegy...
5/12 anonim válasza:
most leszel 7.es?:D öö tanártól függ ..kérdezz meg fölötted járókat
6/12 anonim válasza:
Fizikában az elméletet én vonalas füzetbe írtam, a példákat pedig négyzetrácsosba. Francia kockásat pedig szerintem felejtsd el, sehova sem jó.
7/12 anonim válasza:
Nálunk nem érdekelte a tanárt.Bármilyen lehetett.
8/12 ava87 válasza:
Fizikához nekem a franciakockás volt a legjobb, mert sima kockásba nem tudok rendesen írni, viszont azért a kockázás jól jött. Kémiát mindig vonalasba írtam, földrajzot szintén.
9/12 ava87 válasza:
Ja, ha még általánosba jársz, akkor várd meg, hogy mit mond a tanár, első héten elég, ha jegyzetfüzetet viszel, és felírod, miből mi kell, hogy ne vásárolj potyára. Nem biztos, hogy kiköti, mi kell, de van, aki megmondja, milyen kell.
Én azt hittem, gimnáziumba mész, legalább is én akkor használtam ilyen füzeteket. Általánosban olyat, amilyet a tanár mondott, mert általában megmondták, milyet vegyünk.
10/12 A kérdező kommentje:
oks, köszönöm a válaszokat :) akkor szerintem rendes négyzetrácsosat veszek :)
2011. aug. 13. 22:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!