Lehetnek azért csíkok/foltok a mellemen mert nő? Normális ez még ennyi évesen?
Figyelt kérdés
17 vagyok, és eddig elég lapos voltam, most kezdett el egy kicsit nőni a mellem, meg meg is híztam, és lett rajta egy két folt, de csak az egyiken. Hosszúkás foltok. Felűről nézve lila, de tükörbe inkább olyan világos gyöngyházszínü. Meg ha széthúzom ott a bört, akkor kb úgy néz ki mint az oldalamon azok a gyöngyházszínü csíkok. Eddig nem tulajdonította neki nagyobb figyelmet, mert csak egy halvány volt volt rajta, de mostmár van több folt is. És nem tudom, hogy mi lehet a baj, mert rákerestem neten, és ilyen tüneteket nem találtam semilyen betegségre. Végigtapogattam a mellem és csomó az nincs benne, úgyhogy remélem semmi komoly:S El fogok menni orvoshoz, de azért kíváncsi lennék hogy valakinek van-e valami ötlete, hogy mi lehet a baj. : /2012. dec. 16. 09:01
1/9 anonim válasza:
Minden bőrtágulás egyedi. A nők terhességénél tapasztalható terhességi csík. hason és mellen. Nos ha nem voltál terhes, akkor a hízás miatt van. Hirtelen nőtt meg főleg az egyik és olyan bőröd van, ami nehezen tágul. Biztosan te is ha babát vársz, majd tele leszel terhességi csíkkal
2/9 anonim válasza:
Ez csak a bőrtágulás miatt van, nekem azóta jelen vannak a csíkok combon-fenéken-melleken, hogy 12-13 éves koromban megindult a hirtelen hízás, nőiesedés... Szóval ne aggódj, ha úgy érzed hirtelen nőtt a melled, ez teljesen normális.
21L
Azonkívül ilyet láttam már kicsit macisabb férfiakon is.
3/9 A kérdező kommentje:
Igazából én azért parázok mert ezek nem konkrét csíkok, inkább foltok, az egyik pl kb fél centi hosszú és két mmm vastag. csak ha széthúzom a bőrt akkor néznek ki úgy mint a hirtelen növés miatti csíkok :/
De ha nem érzek benne csomót akkor nem lehet valami komoly, ugye? :S
2012. dec. 16. 09:27
4/9 anonim válasza:
Ne aggódj, ezek csak striák. Teljesen ártalmatlan! :)
5/9 anonim válasza:
"Csak striák"??? Csak??? Az az egyik leglelombozóbb dolog a világon. És azt mondja, hogy "csak". Remélem nem az, és csak valami múló foltod van.
6/9 anonim válasza:
Akit a stria lomboz le, azt csókoltatom. Elég sok nő testének a tartozéka, természetes dolog. Te fiú vagy? És ha elveszel egy nőt, aki gyereket szül neked, és közben terhességi csíkjai lesznek, akkor elhagyod? Még az a szerencse, hogy eléggé kisebbségben vagy ezzel a véleményeddel, a legtöbb fiút ugyanúgy nem zavarja egy kicsit sem, mint a narancsbőr, a lányok másik kedvenc parája.
7/9 anonim válasza:
Hány cm vagy és hány kilóról híztál hány kilóra, mennyi idő alatt?
8/9 anonim válasza:
ha ennyire izgat, menj bőrgyógyászatra
9/9 anonim válasza:
Ezek striák, de bőrgyógyászhoz nem érdemes menni vele. Ajánlom a reconstriát, nekem a kislányom születése után szinte eltüntette a csíkokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!