Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik mmorpg-n játszik a...

Melyik mmorpg-n játszik a legtöbb lány?

Figyelt kérdés

2012. dec. 6. 09:39
 1/10 anonim ***** válasza:
4%
mi van? irj magyarul!
2012. dec. 6. 09:53
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
forever alone
2012. dec. 6. 09:53
 3/10 anonim válasza:
62%
Facebook
2012. dec. 6. 10:11
 4/10 anonim ***** válasza:
84%
Eredeti wowon ismerek 12 olyan lányt(nőt) aki a párjukkal játszik és elvétve 4-5 akik egyedül , de ezt csak egy szerveren bellül kb 4-5klánon belül.
2012. dec. 6. 11:10
 5/10 A kérdező kommentje:
Ismerkedés céljából kérdem, nem olyan lányokat keresnék akik már a pasijukkal játszanak.
2012. dec. 6. 13:30
 6/10 anonim ***** válasza:

DDMT2 csak az Metin2-ős játék, sokan nem szeretik, de nekem bejön. Meg a Metin 2 többi szervere. Metin2Mester.

http://www.youtube.com/watch?v=L9MT2sdWTyE

2012. dec. 6. 16:32
 7/10 anonim ***** válasza:

Metin2 a legalja ...

12évesek tömegjátéka.

2012. dec. 6. 17:03
 8/10 anonim ***** válasza:
64%

Ismerkedés céljából? Hűha. Komoly nagyon... egy játékban akarsz csajozni? Hogyan? Megtetszik a karaktere és belezúgsz, jó esetben az életben is lány az illető, rossz esetben valami b*zival flörtölgetsz majd... aki lehet a világ másik felén él.

És majd jártok a játékban, meg összeházasodtok benne, ott lesz gyereketek, ott váltok majd el... de szép. xD

Én lány vagyok, de pont ezért játszok mindig fiú karakterekkel, olyankor mindenki azt hiszi fiú vagyok és nem zaklat hülyeségekkel.

Amivel játszok: Aika online, Aion, Perfect World... azt nem mondom meg melyik szerveren, de elég sok csaj van mindegyik játékban. Meg b*zikkal is tele van, akik lányoknak adják ki magukat:'D

2012. dec. 6. 17:58
 9/10 anonim ***** válasza:
WoW
2012. dec. 6. 18:54
 10/10 anonim válasza:
téves. ismerkedtem már játékon belül, össze is jöttem vele. nem olyan hülye valaki, hogy elöször nem camozna vele, hogy tényleg lássa őt. utána meg jóérzés együtt játszni, főleg ha intim dolgokat is csináltok neten. aztán végül találkoztok, izgalmas egy dolog.
2015. febr. 24. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!