DDMT2 csak az Metin2-ős játék, sokan nem szeretik, de nekem bejön. Meg a Metin 2 többi szervere. Metin2Mester.
Metin2 a legalja ...
12évesek tömegjátéka.
Ismerkedés céljából? Hűha. Komoly nagyon... egy játékban akarsz csajozni? Hogyan? Megtetszik a karaktere és belezúgsz, jó esetben az életben is lány az illető, rossz esetben valami b*zival flörtölgetsz majd... aki lehet a világ másik felén él.
És majd jártok a játékban, meg összeházasodtok benne, ott lesz gyereketek, ott váltok majd el... de szép. xD
Én lány vagyok, de pont ezért játszok mindig fiú karakterekkel, olyankor mindenki azt hiszi fiú vagyok és nem zaklat hülyeségekkel.
Amivel játszok: Aika online, Aion, Perfect World... azt nem mondom meg melyik szerveren, de elég sok csaj van mindegyik játékban. Meg b*zikkal is tele van, akik lányoknak adják ki magukat:'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!