Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb lány miért zárkózik el az ismerkedési szándék elől?
Figyelt kérdés
2012. dec. 4. 11:49
1/15 anonim válasza:
Itt azt hiszem veled lesz a gond!
Fejtsd ki egy kicsit bővebben a bajodat! :)
2/15 anonim válasza:
Ne legyél velük túl konkrét, csak sejtesd.
Elmondhatnád, hogyan szoktad csinálni, abban lehet a baj.
3/15 anonim válasza:
Vagy menj oda és mondd azt, "Helló, légyszi ne mondj magadról semmit, mert nem akarlak megismerni, csak úgy teszek" :DD
4/15 anonim válasza:
Attól függ, milyen helyzetben kezdeményezed az ismerkedést.
5/15 anonim válasza:
Ha így fogalmazol, min csodálkozol?!
6/15 anonim válasza:
Ha nem tetszel a lánynak persze hogy nem akar veled ismerkedni, meg persze pár lány fél a csalódástól, hogy csak kihasználják. Nekem pl mindig össze törték a szívem, és ha tetszene is az adott fiú, lehet még akkor sem engedném a közeledést. Hát igen, nehéz a csajokkal.....xd
7/15 anonim válasza:
MErt gondolom közterületen ismerkedsz azért. ÚTcán le se szarja az egyik ember a másikat. Akármit is akarsz. Én férfi létemre még az időt se mondom meg ha kérdezik, csak továbbmegyek, annyira nem érdekelnek az útcán a többiek. Gondolom a nők is ilyen korrektek útcán!
8/15 A kérdező kommentje:
12:00 : Egy nekem tetsző lányt mondjuk megszólítok így:
"Ne haragudj! Szia! Szimpatikus vagy és gondoltam megkérdezem nem a lenne kedved majd egy sütihez vagy inni valamit?" Szerintetek?
2012. dec. 4. 17:30
9/15 anonim válasza:
Hát ez roppant egyszerű. Te nem vagy szimpatikus nekik!
10/15 A kérdező kommentje:
17:30 : Ez így amúgy rendben lenne, lányok?
2012. dec. 4. 17:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!