Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A legtöbb lány miért zárkózik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb lány miért zárkózik el az ismerkedési szándék elől?

Figyelt kérdés
2012. dec. 4. 11:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én nemet mondanék erre, mivel egy vadidegennel, aki csak úgy elém toppan az után, nem mennék el sehova.
2012. dec. 4. 17:39
 12/15 A kérdező kommentje:
17:39 : Nem, persze nem is erre gondoltam. Hanem most csak mondjuk megadja a számát és majd ha van kedve megbeszélünk egy találkát.
2012. dec. 4. 18:16
 13/15 anonim válasza:
Van aki szégyenlős, mint én. Vagy szimplán nincs önbizalma. Vagy nem tudja, hogy mit mondjon.
2012. dec. 10. 14:51
 14/15 anonim ***** válasza:

Próbáld így kezdeni az ismerkedést:

"Sok pénzem van, és Porsche áll a garázsba!"

Garantáltan lesz 1 órán belül 10-20 csajod is, figyeld meg.

2013. ápr. 16. 22:49
 15/15 anonim válasza:
ja, mond valamit az előttem szóló. Sok nő kíváncsibb annál, mint hogy féljen (főleg, ha ilyen autóról van szó). Ha meg szépen közelítesz, az olyan átlagos alapjában. Nekem így jött össze egy randi. én: Szia, ne haragudj, olyan szimpatikus vagy, a szemem is alig tudom levenni rólad. Meginnál velem egy italt?'' Csaj: bocsi, de nem ismerkedem utcán. Én: ''ne haragudj meg magadra, de járdán vagyunk'' Csaj: Igaz... Hogy is hívnak? '' Itt már tudtam , hogy sínen vagyok:ddd szóval a lényeg,hogy legyél frappáns, a humorérzék is fontos. A sejtetős dolog az mókás lehet így, ha bevállalod:,,Te Maris! Mit szólnál, ha először jól megcsöcsörésznélek, utána meg bevinnélek abba a bokorba és jól megdugnálak?? Már ha érted a célzást..?'' Na szóval hajrá:D
2015. jan. 12. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!