Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szereti a legtöbb lány, ha bunkó vele a pali?
Figyelt kérdés
Persze, persze van 1 pár kivétel.
De azt vettem észre, hogy még a normálisabb lányok is imádják, ha néha bunkó vagy vele. Hamarabb felfigyelnek rá, mint egy kedvesre. És jól érzik magukat ha szívod a vérüket.
Miért van ez?
2012. szept. 15. 19:31
1/7 anonim válasza:
Nem tudom van ez a rib*nc típus aki azt szereti ha megalázzák. Én azt szeretem ha kedves velem a " pali "
2/7 anonim válasza:
nekem vagy egy rohadt bunkó,tiszteletlen 'haverom', szóval ha még akarnam se tudnam szeretni a bunkókat. Utalom oket!!
Tiszteljek a női nemet!
4/7 anonim válasza:
Azért az más,ha poénosan szívják valaki vérét,vagy bunkóznak vele szerintem!Mi is szoktuk szívni egymás vérét a barátommal,de nem bunkózva!
5/7 anonim válasza:
nem nem... ezt te félre érted nem a bunkó a jó, hanem a nyálas a NEMJÓ, ki akar egy kis nyálbuz*val beszélgetni meg jópofizni.... csak határozottnak ( nem túl papucsnak ) kell lenni, meg legyen egy férfinak saját önálló akarata és ne magát sajnáltassa állandóan
6/7 anonim válasza:
mert egyes pasiknak erre van szüksége,hogy férfinak érezze magát.és bizonyos csajok kiszolgálják ezt az igényt.
7/7 anonim válasza:
egy-egy csípős beszólás vagy az általános szurkálódás nem összekeverendő a bunkósággal. Utóbbi rossz. Azt én se türném hogy megalázóan vieselkedjen velem. Azt tudom elképzelni hogy mivel a mai fiúk többsége félénk, és a kommunikáció terén katasztrofális ismerkedésnél bejön a csajnak ha a pali nem dob tőle egyből egy hátast. A megalázás viszont...ha valaki ezt élvezi az mazo. Tudom sokan le fognak szólni de velem mindíg ez volt a hogy a srác nem mert lépni ha meg összejöttem mással reklamált. Ill ismeőseim mind bunkó nagydumás srácnak titulálkat mindenkit aki le mert szólítani egy csajt, és minden haragjuk csak az irigységből fakadt. Kétségtelen hogy vannak olyanok is de mindenki az akit annak mondanak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!