Szeretitek a NINTENDO-s játékokat? Super Mario vs COD?
Sziasztok!
Én nagyon szeretem a NINTENDO játékait...!
Annyira nem rajongok az akció játékokért, annál inkább szeretem pl: a Donkey Kong-ot, vagy a Super Mario-t!
PS3/Wii között gondolkodtam, de inkább Wii-t vettem, ezek miatt leginkább!!! Ti hogy vagytok vele???? A fiatalság túlnyomó része, vagy nagy része, inkább pl: CODozik,Én meg úgy vagyok vele,hogy 100% inkább MARIO!!!
Mit gondoltok???
És leírhatjátok nyugodtan azt is, hogy mik a kedvenc NINTENDO játékaitok Wii-re, vagy akár Super Nintendora stb...!!! Én speciál nagyon örülök az új Donkey Kong-nak 1994-ben jött SNES-re ha jól tudom, akkor nagyon örültem neki, most meg ez az új a régi alapokon, de ,,feltuningolva,, gyönyörű grafikával....szóval nagyon jó játszani vele, és vagyok a New Super Mario Bros-al is!!!
Várom a válaszaitokat!!!
Nagyon Köszönöm!
Változnak az idők. Anno én is SNES és NES-szel kezdtem, én is jobban szeretem ezeket, de időnként jól esik egy kis akció is, de nem COD játékkal, no offense, de egy kalap püré az egész.
Nekem SNES-re az alap címeken kívül (Mario, Zelda, Donkey Kong, Metroid) a Starfox (vagy PAL nevén Starwing és a Cybernator hagyott a legkellemesebb emlékeket. A Wii már kevésbé sem hagyott bennem mély nyomokat, már nem a hardver limit végett, hanem játékok tekintetében is. Igaz zseniális lett a Mario Galaxy 1-2, a 2 Zelda játék meg akár a Mario Kart Wii is, de egyéb, nem Nintendo által fejlesztett címek közül rettenetesen kevés az igazán jó játék. Ezt sajnálom legjobban a Wii-ben, nekem a Gamecube sokkal jobban tetszett.
Kedves Hozzászóló!
Most leírok egy-két dolgot,kérlek reagálj, kíváncsi vagyok a véleményedre..! Köszönöm!
Maximálisan egyetértek veled! Nekem is ez a problémám!!!
Ugye ha megnézed a NINTENDO valamelyest a végére erősített be a címek terén..! 2009: NSMB,2010: Donkey Kong CR, 2010 Super Mario Galaxy 2, Az 1 meg azt hiszem 2008 körül jött ki..! Tehát az igazán nagy címek a vége fele jöttek ki tán...!!! Ez tán azért volt, mert a WII mozgásérzékelőjére nagy hangsúlyt fektettek, és inkább az ezt kihasználó játékokat adtak ki rá..! Sok sportot...!
És ez a Mario-s játékok kárára is ment..! A másik meg az,hogy alig van MARIO-ba mászkálós...! Mondom egy csomó sport..! Ami nem baj, csak lehetne más is..!!!
A másik gond,hogy ps2-re a ps3 után is bőven gyártottak játékokat, míg a Wii-nél már most érzem, hogy már nagyon a WII U-ra koncentrálnak..., bár kb 100 játékot még beígértek...!! Kíváncsi leszek...!!! Azért jó lenne még egy-két nagy cím a végére, mert azért az nem lenne igazságos, ha csaka WII U-ra koncentrálnának, azért még kint sincs...!!! Jó lenne egy újabb Donkey, bár szerintem Wii-re már nem lesz....! NSMB 2 is jó lenne, de hát sztem ez sem lesz...!!! Mondom 2006-2007-ben jött a ps3 és utána még bőven jöttek jó címek ps2-re...!!! Itt meg még nincs is WII U, de szal nem érzem ugyan azt, sajnos...!!! Pedig dobhatnának pl: egy Donkey 2-öt! :D :D Mit gondolsz?????
Nekem az a véleményem, hogy a Nintendo nem gondolkodott előre. Kitalálta, hogy oké megpróbáljuk ezt a mozgás érzékelősdi dolgot, talán akkor is elnézik majd nekünk, ha gyengébb hardvert használunk, aztán lesz, ami lesz.
Megjelent a Wii, mindenki el volt ájulva az egésztől, de a Nintendo nem tudta megsaccolni, hogy mikor jön el az az idő, amikor a naivokon kívül már senkit sem fog különösebben lázba hozni a Wii, ezért kicsit késve érkezett meg 1-2 cím és itt azt vettem észre, hogy sport játékokon kívül nem hogy csak a Wiimote, de még a Kinect és a Move is totál felesleges, mert effektíve plusz élményt (az első 10 percen túl) nem ad hozzá a játékhoz.
Szerintem ezért van ez az egész csend Wii fronton és azért próbálnak most megint más vizekre evezni a Wii U tekintetében, hátha a tablet joy-jal hatásosabb változásokat tudnak eszközölni. Igaz Wii U kompatibilis lesz elvileg a Wiimote-okkal, majd kiderül mi lesz.
Hopp az lemaradt, hogy ugye időközben megjelent egy Nintendo 3DS is aminek hát... nem volt egy sikersztori startja, arra is ki kell nekik adni valamit a Nintendo-nál, hogy legyen értelme 3DS-t is venni.
A Wii már be van futtatva, aki akart az már vett magának, így most ráfekszenek a 3DS eladásainak maximalizálására.
Köszi.
Adtam a zöld kezeket..!
Na de akkor hasonló a problémánk, ha végig olvastál engem! :D xd Lényegében ugyan azt mondod, mint Én!
Igen nagyon ráfeküdtek a sportos cuccokra, ami nem is lenne nagy baj, ha mellette jöttek volna a régi jó öreg, vagy netán új NINTENDO címek..! De ezek az utóbi 2-3 évben jöttek csak igazán!!! Most meg?.... Szinte egyetlen egy nagy címet nem találsz....! Mondom a ps2-re még bőven volt jó játék a ps3 után, itt meg még itt sincs a WII U, de már most érzem a semmiséget..! Mit gondolsz, lesz még nagy cím Wii-re???? És amúgy ha kijön a WII U ugyanúgy játszani fogsz a WII-vel??? xd
Igazság szerint én már kb 1 éve nem követem a Wii híreket, mert eladtam az unokaöcsémnek, amikor évente 2-3 alkalommal járok náluk (elég messze laknak, 250 km kb) akkor szoktam már csak játszani vele.
Szerintem valami halálhörgés még lesz, de az utolsó igazán nagy címek Wii-re az a Xenoblade, The Last Story, Pandora's Tower meg a Skyward Sword volt, innentől kezdve még előfordulhat valami Mario/Sonic féle olimpiás hülyeség, de igazán jó cím szerintem már nem jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!