Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » WII-re miért van ilyen kevés...

WII-re miért van ilyen kevés Mario-s mászkálós játék? És vajon lesznek e még Wii-re játékok, vagy ilyen játékok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A NINTENDO fő arca mindig is, a jó öreg MARIO volt!

Na most a Wii-nél egy picit csalódtam...!

4 Mario-s mászkálós játékról tudok:

New Super Mario Bros

Super Paper Mario

Super Mario Galaxy 1,2

Ha csak ennyi van, és csak én nem tudok róla,hogy van több(ha van, akkor kérlek írjátok meg),akkor az édes kevés...!!!

A másik meg az,hogy jön a WII U, és igaz,hogy több mint 100 játékot ígért erre az évre a NINTENDO, de mintha én úgy érezném,hogy a NINTENDO nem foglalkozik annyira a Wii-vel, és mintha állna a játékgyártás, legalábbis a jó öreg Mario-s játékok gyártása...!!!

A Ps3 2006-2007 körül jött ki, és még utána évekkel később is gyártottak remek ps2-ös játékokat, itt meg még itt sincs a WII U,......,szal nekem elég fura...!

Én hiányolom a kimondott Mario-s játékokat..!

Persze van olimpia,sport meg ez meg az, de nem mászkálós...!!! Ha már a NINTENDO eddig a Mario-ból ,,élt,, akkor, miért ilyen szerény a MARIO-S játékok gyártása???? A kézi NINTENDO-ra milyen jó kis játékok jönnek ki! És a New Super Mario Bros a kedvencem, ha jól tudom a második része már csak WII U-ra jön...!

2012. szept. 5. 19:54
 1/4 I <3 Bears ***** válasza:

A New Super Mario Bros. 2 már kijött 3ds-re.Gamecube-ra ha jól tudom csak a Super Mario Sunshine meg a Paper Mario volt ami mászkálós.Nintendo64-re csak a Mario64 jött ki a többi csak partijáték volt,meg gokartos.

Nem valószínű hogy lesznek sima Wii-re nagyobb megjelenések sajnos.Nekem csak a DQ10 jut eszembe de az meg fizetős mmo lesz.Fifákat,meg sportjátékokat biztos kiadnak még rá de azokat még számológépekre is megcsinálják...

2012. szept. 5. 21:18
 2/4 anonim ***** válasza:
2012. szept. 6. 06:33
 3/4 anonim ***** válasza:
2012. szept. 6. 06:33
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Donkey Kong 2010

NSMB 2009

SM Galaxy 2007-08 körüli

SM Galaxy 2 2010...!

És WII 2006-ban jött ki..! Ilyen későn jöttek a nagy címek, és most meg megint semmi...! Még itt sincs a WII U, de már most semmiséget érzek..! A P3 után még évekkel később is jöttek a jó játékok ps2-re itt meg ezt már nem érzem, bár ne legyen igaza! xd

Túlságosan a sportos játékokra fektették a hangsúlyt, ugye mert mozgásérzékelős...!!! És ezért is jöttek az igazán nagy címek 2008-10 környékén..! Most meg megint semmi sajnos...

2012. szept. 8. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!