Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tudtok ehhez hasonló játékokat...

Tudtok ehhez hasonló játékokat mondani nekem? : D (többi lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Játszottam a RuneScape játékon,de most már elég gyenge grafikával rendelkezik a mostani játékokhoz képest.

Viszont ami tetszett benne ,hogy hát ugyebár online és elég sokrétű játék.A harcosunkkal legyőzhetünk többféle szörnyet,e lehet mellette halászni,fátvágni,olvasztani..saját páncélokat gyártani és rengeteg mászkálási hely van INGYENESEN

Azt szeretném kérdezni,hogy tudtok-e ehhez hasonló játékokat,ahol ezekre és még többre is akár van lehetősék(szóval nem mint pl a metin2) ??:)

Válaszokat előre is nagyoon szépen köszönööm(:

16/L

2012. júl. 11. 13:06
 1/3 amcsih ***** válasza:

Rengeteg mmo-van

Warhammer online..Nem rossz!

Wow...Kicsit mesés!!!!!!!!!!!

Perfect World....SZUPER! Lehet ugrálni úszni nagy tér, tündérrel bárhova repülni, 5faj, 10 kaszt ebből 5 támadó, 5 misztikus. Egyszerű küldik. Ez a legjobb szntm!

De a Minecraftról is hallottam. Az is ilyen "túlélős :)

2012. júl. 12. 13:29
 2/3 anonim ***** válasza:
minecraft
2012. júl. 12. 18:52
 3/3 A kérdező kommentje:
ment a zöld mind1-ikőtöknek,bár a minecrafton is játszottam már,és hát nekem nem nagyon nyerte el a tetszésemet:) nekem unalmasnak tűnt..
2012. júl. 13. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!