Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek 19 évesen ciki...

Szerintetek 19 évesen ciki Mario és Kirby játékokkal játszani?

Figyelt kérdés
2012. júl. 27. 17:42
 1/10 anonim ***** válasza:
29%

fiú vagy vagy lány?:D

Bár sztem lány,mert áll.tba a fiúk tájékozódottabbak a pc játékok terén és találnának maguknak jobb grafikás gamekat is:D

Am. sztem egyáltalán nem ciki,bár én unnám már őket,mert béna a grafikájuk szerintem..és ma már annyi sokkal jobb gamet gyártanak...de maga a játék stílusa,lényege miatt,szerintem nem:)

De azért ne az menjen napi 24 órában:d

2012. júl. 27. 17:54
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem napi 24 órában játszok és lány vagyok! :)
2012. júl. 27. 19:22
 3/10 anonim ***** válasza:
Ajánlanám a Prototype 2-őt, most jött ki! esetleg kingdoms of amalur the reckoning, vagy csak diablo3, esetleg még ott a css, vagy ha már a grafikáról esik szó Battlefield 3!
2012. júl. 28. 09:57
 4/10 anonim ***** válasza:

Persze...BF3 egy lánynak mi? nem vagyok soviniszta, de azt azért hagyd meg a 25 éves nagy kockáknak akik TeamSpeak-en dumálnak közbe és napi 39 órát játszanak vele. Hasonlóan a Diablo 3-al. A Prototype 2-t tényleg kipróbálhatnád, de előtte az 1-et is vidd végig - ha már kockulsz, kockulj rendesen :D -. Aztán kell valami MMO. Mondjuk CABAL Online kezdésnek megfelel. Töltsd le aztán irány játszani. Minecraft kötelező, ha kell szerver, írj privátot és küldöm a szerverünk IP-jét (nem hamachis szar, és én fejlesztem rá a plugineket). Ha GTA-stílust akarsz: Saints Row 3. Poénos játék, szinte semmi értelme nincs, még is 8 giga, de valahogy leköt. És végül egy kötelező browser-game: Happy Wheels :D

Na, ezekkel tessék kockulni ne Mario-val (amúgy nem ciki, a Márió a videójátékok alapja, erre épült egy csomó játék (többek között a Doom is, amire a God of War, amire a Halo, amire a Gears of War stb...))

2012. júl. 30. 08:20
 5/10 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem ciki! A Mario és a Kirby igazi retró játékok amik soha nem mennek ki a divatból sőt egyes darabok még viszonylag jól is néznek ki persze nem Battlefield 3 inkább ilyen cukinak mondaható grafikája van főleg a kirbynek.
2012. júl. 30. 08:22
 6/10 anonim ***** válasza:

Ja, és még egy vicces játék, ami például az én barátnémnek tetszett: The Settlers 7 - Paths to a Kingdom.

Pár szó róla: Vicces stratégiai "építsváratmegházakat" játék, ahol változatos karakterek teszik hangulatossá a játékmenetet. Ha a többit nem is, ezt megérné neked kipróbálni! :D

2012. júl. 30. 08:25
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2012. júl. 30. 15:56
 8/10 anonim ***** válasza:

NEM CIKI!

Azért, mert a fiatalság nagy része csak CODozik lövöldözik, akciózik, és csúcs grafika nélkül nem tud elképzelni egy játékot...dehogy ciki!!!!

Én is szeretem a MARIO-t,a Donkey Kong-ot stb...!!!

Nekem ezek a játékok tetszenek, és 22 éves srác vagyok!!!

És nem tudnék leülni pl: a COD nevű játékkal játszani...!!!

Az a szomorú az egészben, hogy már odáig jutottunk,hogy sokan ezt cikinek érzik..! Nem ciki...sőt...!! :D xd xd xD! Ha jól esik játssz vele nyugodtan!

2012. szept. 7. 16:40
 9/10 anonim ***** válasza:
Komolyan, én fiú vagyok, de mai napig is játszok kirbyt, pokémont, mariot, és legend of zeldát, és szerintem inkább az a ciki, ha ezt cikinek állítják.
2012. dec. 22. 13:12
 10/10 Krisipoke ***** válasza:

Az előttem válaszolóval értek egyet, szerintem elég gáz, ha sokan lehúzzák ezeket a játékokat úgy, hogy nem is igazán tudják, hogy miről van szó, illetve hogy sokkal többre tartják a grafikát, mint a hangulatot és a játékélményt. Amúgy én is imádom őket.

21/F

2013. máj. 6. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!