Ciki ha valaki Crysis 2, COD 4-MP, gta 4, resident evil 5-el, és még ""SIMS 2""-ővel játszik?
Figyelt kérdés
2012. júl. 25. 17:14
2/9 anonim válasza:
nem ciki, én is játszottam minddel :)
3/9 anonim válasza:
Crysis 2 tavaly jelent meg újnak számít. Az a legújabb Crysis most. A CoD 4 meg a Sims2 kicsit régi de attól még nem az. GTA IV-el én is játszok. Sőt én még CS1.6-al is játszok pedig az már nagyon régi...
4/9 ULTRAGOKU4 válasza:
ki az a marha aki ezt mondta neked hogy ciki?! mer biztos nem irtad volna ezt!!! ne hallgass rá bárki mondta is én is most kaptam meg a gta san andreas-t (ami szinte ugyanolyan mint a gta 4), akkor a resident evil 4 et is most kaptam meg szerintem a resident evil-ek közül a legütősebb(meg e legjobb tulélö-horror), szóval EGYÁTALÁN NEM CIKI! küld el diliházba aki ezt mondta neked!!!!!!!!!!
5/9 ULTRAGOKU4 válasza:
jah meg persze megvan a sims2 is de az csak PC-n
6/9 anonim válasza:
mért lenne ciki? ezek a legjobb játékok egyikei, főleg a GTa meg a Cyyis,aki ezt mondta neked az nem normális
7/9 A kérdező kommentje:
Deő ugy érti hogy nagy menő játékok gta iv, meg crysis, és mellé hogy sims2 őzök az meg low béna emberekkel szaladgáló csicska játék 0 élmény
2012. nov. 1. 19:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!