Heló ezen a gépen mennének újabb játékok (pl:cod 6, crysis, resident evil 5 stb. )? Amd 3000 proci, Nvidia 8800gts,1gb ram lécci írjatok még újabb fps-eket is
Figyelt kérdés
2010. jún. 1. 20:40
1/8 anonim válasza:
Crysis 100% h nem.Cod 6 talán min grafikán szaggatva.A ram túl kevés crysis megeszi reggelire a proci is nagyon gyönge csak a grafkártya ér valamit de ezkhez a játékokhoz édeskevés.
2/8 anonim válasza:
cod6 sem fog futni csak ha meghuzod a procit.
3/8 anonim válasza:
ezekhez minimum egy komolyabb kétmagos proci +2gb ram meg egy 4770 körüli kari kell ugy hogy minimumba szépen fusson:)
4/8 anonim válasza:
Hali milyen az a proci ? Amd sempron 3000+ vagy X2 6000 ? mert nem mindegy.. :)
5/8 A kérdező kommentje:
Amd 64 3000+
2010. jún. 2. 07:10
6/8 anonim válasza:
Előző vagyok, hát kellene bele még + 1gb ram és egy jobb proci akkor menni fognak ezek a játékok...
Egyébként ha ilyen komolyabb játékokat akarsz futtatni.. ( crysis )vagy inkább újabbakat akkor egy full gépcsere lenne a jó.
Itt tesztelhetsz játékokat mi megy el a gépeden és mi nem.:
7/8 anonim válasza:
marhaság! nekem is mentek ezek a játékok: 3.06Ghz/512/533
2Gb ddr333 amd ati HD2600pro agp. Cod 7 is ment rajta majdnem full grafon. persze xp csak directx 9 ig kezeli a kártyákat, az enyém meg 10es volt kicsit húzva.win7 alatt megcsak szaggatott. De xp alatt ment mind szép képminőségben 20 30kép/sec
8/8 anonim válasza:
Végül is felőlem futhat a gépeden a Medal of honor 222 is, az sem érdekel, de egy biztos ha jó minőségben, és felbontásban akarsz játszani, kelleni fog az új gép! Ha meg nem akarsz minden évben, gépre költeni ott a konzol. Én meguntam a gép fejlesztést, elég volt belőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!