1/8 anonim válasza:
PC-re CoD-ot? Nane. Amúgy lehet, hogy xboxra beszerzem majd, mert elég tetszetős a játék.
2/8 A kérdező kommentje:
Hát én eddig csak a PC-s Black Ops-ban csalódtam,mert laggolt össze vissza és nem csak nekem! Konzolra venném meg csak az nincs,ha letöltöm akkor meg csak singleplayer lesz mert a BO multiját se tudták feltörni azt hiszem. Mondjuk az nem is érdekel mert azt megvettem eredetibe.
2012. aug. 22. 14:54
3/8 anonim válasza:
cod 4 óta nem veszek codot 1x meg vettem a black opsot de meg bántam szóval tuti nem fogom hacsak nem lesz valami szuper újítás de codoknál ez nem igen szokott lenni. Konzolra meg semmikép nem venném meg azokon élvezhetetlen az FPS.
4/8 anonim válasza:
Micsoda? Élvezhetetlen. Egy pc-s fanboy-jal beszélek ugye? Ne ítélj, amíg nincs összehasonlítási alapod. Majdnem ugyan olyan jól lehet konzolon is FPS-t irányítani, mint TPS-t tehát bukta...
5/8 anonim válasza:
A TPS helyett PC-t akartam írni, asd.
6/8 anonim válasza:
jó élvezhetetlen durva kicsit de hidd el messze nincs olyan jó irányítása főleg pc után. Persze single nem zavaró mert a botok hülyék multiba meg mindenki más is karral nyomja.Amúgy van konzolom és a legtöbb játékot karral nyomom PC mert jobb az irányítása szóval nem vagyok fanboy de ez az igazság.
7/8 anonim válasza:
Akkor vélemény kérdése. Nekem ugyanolyan kényelmes az FPS-ek irányítása konzolon is, csak nehezebb megtanulni. Ezt több évnyi PC-s játék után mondom.
8/8 anonim válasza:
én nem!nem lesz jobb mint a többi volt ezért letöltöm a faxba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!