Mi a véleményetek arról, amit az új Xbox-ról mondanak hogy állandó internet kapcsolat kell majd hozzá? Ezzel akarják elejét venni a kalózkodásnak. Ha tényleg így lesz ti megfogjátok venni új Xbox konzolt?
Szerintem nem gáz, elvégre ma már tényleg minden háztartásban van internet, és úgyis sokkal több funkciót elérsz, ha online kapcsolódsz.
Az meg külön jó, hogy ezzel még nehezebb lesz feltörni, sz*passák csak meg a kis kalózokat, ahol tudják.
Az egyetlen hátulütője a dolognak, hogy ha esetleg valami gáz van a nettel, akkor az ember nem tud leülni játszani, habár végül is ez is egyre ritkábban fordul elő...
Ezekkel a dolgokkal maximálisan egyetértek sőt az ilyen kalózok miatt bélyegzik meg az egész országot és a normális felhasználókat!
Ha egy külföldi elolvassa ezt a cikket milyen következtetéseket von le az országunkról és az emberekről.Mert szerintem ez nagyon elszomorító.
HVG hulladék, ne olvasd, hülyeségeket írnak.
"Kalózokkal" sincs akkor probléma.
Egyébként ez még csak pletyka, várjuk meg amíg hivatalos lesz, viszont tényleg nem nagy probléma, egy konzolt otthon használ az ember, otthon mindig van net (néha-néha van kimaradás, de az elég ritka).
Megvenni biztos nem fogom, PS párti vagyok, bár ha az MS tényleg le tudna rakni valami nagyon komoly dolgot rakni az asztalra lehet váltanék, de nem úgy néz ki, hogy ilyen lesz valaha is.
Előző:
nem lehet mindenhol DIGI, vidéken van pár nagyon szar szolgáltató akinél gyakran vannak kimaradások, ez nem csak rajtunk múlik.
Egyébként Live biztos marad 360-on, elég sok pénz van benne, nem fogják csak úgy lekapcsolni, új játékok viszont ha megjelenik a next gen box elég hamar nem lesznek
Szerintem sem fogja veszni hagyni a több millió eladott Xbox 360,.Most akarják integrálni a gépre a Skype szolgáltatást.
Szerintem 2-3 évig fognak törődni az Xbox360-al utána szép lassan elfelejtik.És ennyi idő alatt bár ki összespórolhatja az új konzol árát.
Csak azért írtam DIGI-t, mert itthon az a legjobb szolgáltató, és stabil.
A lényeg, hogy UPC, T-Mobile és DIGI-hez képest (bár előbbi kettő elég szar, de nagyjából stabilnak nevezhető) Bp-től távol vidéken elég szar szolgáltatók vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!