Kislányom 1,5 éves és úgy közlekedünk h Ő tolja a kis babakocsiját. Bár ilyen időben tisza idegrocs vagyok mire haza érünk, mert tiszta sár...
2011. dec. 23. 12:54
2/14 anonim válasza:
Tudni tud(2,5éves), csak az a baj vele, hogy ön és közveszélyes kishülye, sajnos. Egy ideig szépen jön utánam, aztán elkezd rohanni, mint akit hajt a tatár, persze az úttestre...
Szóval nagyon ritkán hagyom, hogy csak úgy szambázzon, mert az állj meg-re csak gyorsít...
2011. dec. 23. 12:58
3/14 anonim válasza:
Tud, de amikor az úton átmegyünk, mindig meg kell, hogy fogja a kezemet.
2011. dec. 23. 12:58
4/14 anonim válasza:
Tudna ha akarna. 2 eves 2 honapos, huga 5 honapos, igy kellett vegyek egy testverbabakocsit. Szuper jo, phil&teds, igy ha forgalmas helyen kozlekedunk, vagy uzletben, akkor fel kell ulnie. Kulonben ha mezon setalunk, minden fuszalnal megall, mindent megcsodal. A kezemet ritkan fogja.
2011. dec. 23. 13:02
5/14 anonim válasza:
Csak úgy tud, mivel egyszerűen nem hajlandó megfogni a kezem :( De szerencsére nem szaladgálós, szépen jön mellettem. De azt tudja, hogy ha úton megyünk át, akkor meg kell fognia a kezem, nincs mese.
2011. dec. 23. 13:09
6/14 anonim válasza:
Érdekes, mert az enyém, ha lemegyünk csak ide az elkerített társasház udvarára, akkor is az esetek többségében nyújtja a kis kezét, és fogja az enyémet.
Ha az utcán sétálunk akkor meg mindig így tesz, és kézen fogva sétálunk. Soha nem tépkedte ki, és nem szaladt el.
Én nagyon örülök, hogy így lehet vele sétálni, mert frászt kapnék, ha csak úgy elrohangálna az úttest mellett.
2011. dec. 23. 13:33
7/14 anonim válasza:
Nagyjából tudja már, hol lehet csak úgy elszaladgálni tőlem, és mikor kell fogni a kezem. Mivel én a 2 hónapos tesóját tologatom a babakocsiban, azért nagyon figyelek. Vettünk testvérfellépőt, amit szeret is, de olyan nehezen tudunk vele közlekedni.... (hosszú egyenesben jó, de pl boltba bemenni vele lehetetlenség....vagy én vagyok béna...) Szóval, általában nem fogja a kezem, de ha forgalmas helyen, vagy úton megyünk, muszáj (egyébként nem szereti, ha fogjuk a kezét)
2011. dec. 23. 13:45
8/14 anonim válasza:
Nem. A nagyobbam se tudott ennyi idősen és a kisebb sem. Tehát az hogy anélkül hogy fognám a kezét rendesen jöjjön egyenesen a cél irányába anélkül hogy elszaladna, megállna minden percben, vagy autók felé szaladna...nem, elképzelhetetlen volt egy 2 évestől...
3-4 évesen már igen.
2011. dec. 23. 14:56
9/14 anonim válasza:
Tud, csak én nem engedem. Ott bóklászhat, ahol nincs forgalom, utcán fognia kell a kezem.
2011. dec. 23. 15:17
10/14 anonim válasza:
Igen, tud. Nagyon jó kisfiú szerencsére. Nagyon ügyes, szófogadó. ÉS ha szólok, hogy állj, akkor meg is áll. Nem megy le a járdáról, de még nem mindig tudja, hogy mikor érünk úttesthez.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!