2 év körüli gyermeketek tud az utcán közlekedni veletek anélkül h megfogjátok a kezét?
Figyelt kérdés
2011. dec. 23. 12:53
11/14 anonim válasza:
az én fiam 2 éves és három hónapos és sajnos állandóan elszaladgál,nem jön,megáll,másfele megy.kész idegroncs vagyok minden sétánál.a kezem nem hajlandó megfogni.így mindig viszem a babakocsit,és ha nagyon nem fogad szót megfenyegetem,hogy beteszem.akkor pár percig jön normálisan,aztán megint kezdi.a vége általában ababakocsi és az,hogy legszivesebben bekapnék egy nyugtatót.ő ilyen felfedező tipus,tombol a dackorszak is,nagyon próbálgatja a határait
13/14 anonim válasza:
Igen, 20 hónapos, és tud így közlekedni, mondjuk mi nagyon korán elkezdtük az ehhez való szoktatást. Kb 1 éves kora óta babakocsi nélkül járunk. Csak akkor van kocsi, ha nagybevásárlás van v hasonló. Amúgy meg ráérek, hogy minden kavicsot, fűszálat, bokrot megnézzünk. Ha kérem a kezét odaadja, amúgy olyan helyen ahol nincs autó mehet amerre lát. Mostmár egyre jobban tudja hol lehet és hol nem. Persze ha esik az eső a pocsolya, sár mindig érdekesebb, mint a beton, így azokat is meg kell nézni, bele kell lépni stb. Ettől se kapok idegbajt, ezért gyerek. Van váltás ruha és mosógép. Persze ha olyan helyre megyünk aholva "illik" tisztán menni akkor kocsival megyünk vagy kénytelen a kezemet fogni.
14/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Az én fiaim is-is,tudnak jönni mellettem,de azért résen kell lenni.Ha látja h jön az autó,akkor megáll(még ha járdán van is).De azért hosszabb útra nem indulnék el velük.
Boldog karácsonyt mindenkinek!:)
2011. dec. 24. 13:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!