Letöltöttem a Minecraftot és felraktam de mikor be akarok lépni kiirja angolul hogy :rossz vidókártya (Nvidia Gforce 7600 gt) ezzel lehet valamit kezdeni?
Ez egy 6 éves kártya. Bár a Minecraft úgy néz ki, mintha a 90-es években készült volna, a rendszerigénye mégis mai.
Ha a kártyád nem képes az elvárt OpenGL módra, ami ilyen idősen simán elképzelhető, akkor vagy egy újat kell venni, vagy nem tudsz játszani.
Szinte biztosra veszem, hogy bár régi a kártya, mennie kellene a Minecraftnak vele. Nekem van egy gépem egy Core 2 Duo CPU-val, 2 GB RAMmal, ATI X1650 XT kártyával és optifine moddal 40-60 FPS-sel megy.
A kártyád támogatja az OpenGL 2.0-át, ami elég a Minecrafthoz. A probléma a szokásos lesz szerintem. Nincs fent az nVidia féle driver. Amit a Microsoft ad és települ a Windows telepítésénél, nem ad semmilyen OpenGL drivert, csak DirectX támogatást nyújt!
Tegyél fel egy nVidia driver-t és menni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!