Meg akarok tanulni angolul (? )
a nővérem szerint,ha valaki nagyon szorgalmasan tanulja az angolt,akár 1-2 év alatt is megtanulhat anyanyelvi szinten is
ez tényleg igaz?
hogy tanuljak meg angolul? tanárhoz nem akarok járni,mert aki jó,az k.rva drága,a többi meg csak olyan,hogy az osztálytársaim,akik a suliba járnak külön angolra,2 év alatt eljutottak kb addig,hogy most veszik asszem a gyümölcsöket...
jah,és ez is,1 évre vagy 40-50 000 Ft.....szerintem rohadtul nem éri meg
ennyi erővel már fizetek az iskolának 10000 Ft-ot hogy megtanítsák nekem,hogy van az hogy Hogy hívnak? ...
mondjuk ezt eddig is tudtam tehát tök mindegy
neten meg tudnék tanulni angolul,úgy,hogy ha kimennék olyan 1-2 év múlva Amerikába,akkor ot el is tudjak beszélgetni az emberekkel?
előre is köszönöm a válaszokat
13l
Miért Amerikába?
Anglia közelebb van, és útlevél sem kell hozzá - egy személyivel beengednek. Ha van munkád, akkor ugyanúgy jogosult vagy egészségügyi ellátásra, mint bármelyik angol, és még egy kemény bürokrácián sem kell átverekedned magad.
1-2 év alatt anyanyelvi szinten semmiképp sem fogsz megtanulni. Én 7 éve tanulom, ebből fél évig dolgoztam és jártam iskolába Ausztráliában, szintén fél éve vagyok Angliában, és négy évet voltam egyetemen - angol szak.
Még most sem mondanám, hogy anyanyelvi szinten beszélem. Igaz szebben írok - és kevesebb helyesírási hibával, mint a legtöbb angol.
Az első hozzászóló nem mondott hülyeséget. Intenzív tanulás, évi 50.000 forint nem sok érte - van aki fél éves kurzusokért százezret kipenget - és tényleg sokat ér egy angol nyelvtudás. Többet mint néhány tízezres. A feliratos filmnézés sokat segít. Rettenetes sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!