Amikor be akarok jelentkezni a shakes and fidget játékba (magyar 1-es szerver) nem tölti be a főoldalt hanem kiirja angolul hogy nincs jogosultságod megtekintei az oldalt. Eddig jól működött. Miért van ez?
Szia!
Ez velem is ugyanígy van, sőt, a fórumra és egyéb helyekre sem enged be. A külföldi szerverek mindegyike működőképes, viszont a hazaiak nem. Nem tudunk mást csinálni mint várni, nézd a jó oldalát: valószínűleg kapunk megint gombát kárpótlásként. :)
Hi!
Detto nálam is, viszont barátnőmnél minden oké a szerverekkel, úgyhogy nem értem....
Sziasztok!
Nálam is ez az üzenet jelent meg:
Forbidden
You don't have permission to access / on this server.
Mi lehet a baj? :S
Csáocsáo!Volt már ilyen a szerverrel?meg hogy meddig tartott ha volt?egész nap a német szerverrel játszom mert már unom h nincs magyar!Meg még egy kérdés:tényleg lehet cheatelni a gombákkal meg az aranyal?
Üdv
Megvan a megoldás. Most kaptam választ, hogy lecserélték a szervereket túlterheltség miatt, és idő kell, míg a szolgáltató átáll az új DNS-re. Ezt elméletileg lehet manuálisan is módosítani, mellékelte is a srác, hogy hogyan:
"Ha nem akarod kivárni a frissítést akkor nyisd meg jegyzet tömbel (adminmódban/rendszergazdaként) a következő fájlt:
C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts
és írjad be a következőket a fájl végére:
178.63.21.135 www.sfgame.hu
178.63.11.82 forum.sfgame.hu
178.63.21.135 s1.sfgame.hu
188.40.43.76 s2.sfgame.hu
bővebben itt: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!