Rubóczki József kérdése:
Hol lehet olcsón megrendelni az eredeti minecraftot?
Figyelt kérdés
ne minecraft.net -et mondjatok mert ahoz nem igen értek :D
(mivel csak 2 szer mentem fel rá XD)
2012. júl. 8. 21:34
11/22 anonim válasza:
nem kell elborzadni a 27 eurón, nem sok az csak nekünk luzer magyaroknak...
12/22 anonim válasza:
A grafikája tökéletes, azért van kockákból, hogy az építés ne legyen túlbonyolítva, és jó stílust adjon a játéknak. Elismerem, hogy pl.a skyrim, a cod és a nfs-nek valósághûbb a grafikája, de a minecraft nem élethû grafikájával emelkedik ki a többi játék közül, hanem azzal, hogy JÓ!
13/22 anonim válasza:
Ez így igaz. Ha játékélmény kell, játssz amivel szeretsz, akármilyen is a grafikája. Ha pedig grafika kell, menj ki, és látogass ki a parkba vagy valami szép helyre :)
14/22 A kérdező kommentje:
minek itt veszekedni hogy rossz szerintem nagyon jó játék sőt király 3d ben is lehet vele játszani. Amúgy meg egy barátom névnapjára veszem
2012. aug. 8. 14:49
15/22 anonim válasza:
egyebként a minecraft egy nagyon jó játék nekem egyik kedvencem de na pofátlanság 27e ért adni
16/22 anonim válasza:
27 euró egyáltalán nem sok, még nekünk magyaroknak sem, maximum a 14 éves kisgyerekeknek... főleg ha azt vesszük, hogy ezt csak 1* kell kifizetni, én meg a wow ért ennyit fizetek 2 havonta, lassan 6éve...
17/22 Argonzoyd válasza:
Most már mivel 1.5.2-van (nem mintha ezért) de 19.95 euro a minecraft és máshol csak egy másik "klienst" tudsz letölteni ami csak abban különbözik hogy nem dicsekedhetsz vele hogy neked van premium minecraftod :D és most már a vásárlók száma: 11 miliónál is több tehát aki azt mondja hogy szar az játsszon csak a kicsi kukiával otthon!
18/22 anonim válasza:
nah ja a közepébe találtál 14 vagyok
de nem nekünk gyerekeknek készítik a játékokat elsősorban?
19/22 CeNtOr válasza:
uristen -.- 2012-ben már 1.4.2 volt ti meg lemaradtatok uristen mondok még valamit 1.4.2-ben már javitották a grafikát ti meg lemaradtatok és az hogy rossz a pixele ez nem éri meg rá mondani hiszen ti lemaradtatok bárcsak 2012-ben kipróbáltátok volna a 1.7.2-t mert rámondani hogy ti meg lemaradtatok -.- ilyen hülyéket még nem láttam
20/22 anonim válasza:
Valószinüleg a kérdezőnek már nem kell de itt egy oldal ahol olcsóbb és szintén eredeti : [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!