Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Zorán "34 dal" c. válogatáslem...

Zorán "34 dal" c. válogatáslemezét szeretném megvásárolni, de a neten csak webáruházakat találtam, ahol megrendelni tudnám, mondanátok pár üzletet, vagy nagyobb bevásárlóhelyet Budapesten, ahol eredeti kiadásban megvehetném ezt az albumot?

Figyelt kérdés

Ha pont erre a cd-re nincs ötletetek, akkor jó bármi, ami Zorán. Igazából válogatást szeretnék, és sürgős lenne, mert születésnapra lesz.

Elvileg ez a kiadvány 2009.09.23.-án jelent meg.

2009. okt. 20. 10:12
 1/1 A kérdező kommentje:

Az elmúlt 30 év c. lemez is tetszik (Zorán oldalát böngészve), tehát az is jó lenne. Csak nem szokásom CD-t vásárolni, főleg nem úgy, hogy előre kinézem, melyiket szeretném. Ha eddig vettem CD-t, minden esetben úgy volt, hogy megláttam és megszerettem, majd megszereztem.

Légyszi' segítsetek nekem :)

2009. okt. 20. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!