Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hol lehet olcsón megrendelni...

Rubóczki József kérdése:

Hol lehet olcsón megrendelni az eredeti minecraftot?

Figyelt kérdés

ne minecraft.net -et mondjatok mert ahoz nem igen értek :D

(mivel csak 2 szer mentem fel rá XD)

2012. júl. 8. 21:34
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Csak ott tudod, mert nem CD-ben kapod hanem meg kell venni 27 Euróért és csak bankkártyát vagy PayPal-t fogadnak el. Szerintem rohadt drága és 1000 FT-t sem fizetnék érte.
2012. júl. 8. 22:32
 2/22 anonim ***** válasza:
11%
27EURO?????????????????? 27 EURO AZ A PIXELES SZAR???????? Na tudjátok mit?: www.google.hu/imgres?imgurl= [link]
2012. júl. 8. 23:35
 3/22 anonim ***** válasza:
Lehet hogy pixeles, de kicsit sem szar, attól hogy te nem ezt a játékstylust szereted, egyáltalán nem biztos hogy szar. Ezt egyébként a 6,546,674 vásárlónak mondd. Ennyi ember nem tévedhet, ja és ennek a számnak kb a 2-3szorosa törtön játszik, szóval..gondolom cod fan vagy. -.-
2012. júl. 8. 23:57
 4/22 anonim ***** válasza:
Oké, nekem igazából nem is a játékkal van bajom, hanem azzal hogy 27 euró. Én elismerem hogy nem olyan rossz játék, elismerem hogy lehet élvezni, de szerintem unalmas, és akkor sem hasonlítható össze a Need for Speed-el vagy a CoD-al.
2012. júl. 9. 05:44
 5/22 A kérdező kommentje:
hát köszönöm a válaszokat akkor minecraft.net en rendelem meg :D
2012. júl. 9. 09:06
 6/22 anonim válasza:
26%
en csak azt nem ertem hogy lehet egy jateknak ennyire undorito grafikaja :/
2012. júl. 9. 10:56
 7/22 anonim ***** válasza:
35%

Kicsit off-topic, de nem én kezdtem. Ki mondta, hogy a grafika teszi a játékot? És undorító. Hát szerintem nem néz ki undorítónak. Ráadásul sokkal többet ér, mint egy Call of Duty vagy bármilyen játék. Saját vélemény, de a legtöbb, független játékfejlesztők által kiadott játék ezerszer többet ér, mint a pénzéhes nagy cégek játékai, akik évente próbálnak lehúzni pénzt úgy, hogy korábbi játékaikról lehúznak egy újabb rókabőrt, és eladják más néven. Mert lényegében ezt csinálják sajnos. Nem mondom, hogy rossz játékok azok, de tény, hogy inkább grafikára mennek, mint játékélményre és egyediségre. Multiplayerben azért egész jók, de semmi extra. Kicsit túlértékeltnek érzem őket.

A minecraft igen is jó, egyedi bár nem Notch találta ki ezt az építsünk világot kockákból dolgot, ott volt előtte az Infiminer például, de talán a Mojangnak sikerült a legjobbat kihoznia belőle eddig. Kevés játéknak van ekkora szavatossága. Ez a játék még single player-ben is sok-sok óra játékidőt ad, ráadásul modok is vannak hozzá szép számban.

Aki pedig azt mondja csúnya és hasonlóak, gondolom nem volt Nintendoja vagy egyéb régi konzolja, voltak nagyon jó játékok régen is, és nem a grafika tette a játékot nagyszerűvé.

A témára visszatérve, szerintem nem tudod megvenni, csak a hivatalos oldalon. Igen, $27, lehetne olcsóbb is, még a Beta időszakban $20 körül volt. (De még mindig olcsóbb, mint egy átlag új játék, ami 12000Ft körül kerül boltokba.)

2012. júl. 9. 11:17
 8/22 anonim ***** válasza:
Miért "undorító" a grafika? Mert 64x256x256(x6 oldal) kockát kell lefuttatnia, és másodpercenként frissül kb 50x. A cod ban a pályáknak csak effektusok után kell. És ha valaki azt mondja, hogy a codban sokkal több blokk van, az mehet átgondolni a dolgokat, én is készítettem pályát, és max 10ezer blokkba került. A minecraftban pedig azt kell csinálni amit akarsz. Nem mész és lösz, meg a küldetéseket teljesíted. . . Szóval szerintem ennyi.
2012. júl. 9. 11:47
 9/22 anonim válasza:
Szia! 1.2.5-ös verzió, ingyenes letöltés: [link]
2012. júl. 9. 11:54
 10/22 anonim válasza:
ezzel azt hiszem csak az a gond hogy nem tud majd eredeti szerveren jatszani
2012. júl. 9. 18:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!