Hol lehet olcsón megrendelni az eredeti minecraftot?
ne minecraft.net -et mondjatok mert ahoz nem igen értek :D
(mivel csak 2 szer mentem fel rá XD)
Kicsit off-topic, de nem én kezdtem. Ki mondta, hogy a grafika teszi a játékot? És undorító. Hát szerintem nem néz ki undorítónak. Ráadásul sokkal többet ér, mint egy Call of Duty vagy bármilyen játék. Saját vélemény, de a legtöbb, független játékfejlesztők által kiadott játék ezerszer többet ér, mint a pénzéhes nagy cégek játékai, akik évente próbálnak lehúzni pénzt úgy, hogy korábbi játékaikról lehúznak egy újabb rókabőrt, és eladják más néven. Mert lényegében ezt csinálják sajnos. Nem mondom, hogy rossz játékok azok, de tény, hogy inkább grafikára mennek, mint játékélményre és egyediségre. Multiplayerben azért egész jók, de semmi extra. Kicsit túlértékeltnek érzem őket.
A minecraft igen is jó, egyedi bár nem Notch találta ki ezt az építsünk világot kockákból dolgot, ott volt előtte az Infiminer például, de talán a Mojangnak sikerült a legjobbat kihoznia belőle eddig. Kevés játéknak van ekkora szavatossága. Ez a játék még single player-ben is sok-sok óra játékidőt ad, ráadásul modok is vannak hozzá szép számban.
Aki pedig azt mondja csúnya és hasonlóak, gondolom nem volt Nintendoja vagy egyéb régi konzolja, voltak nagyon jó játékok régen is, és nem a grafika tette a játékot nagyszerűvé.
A témára visszatérve, szerintem nem tudod megvenni, csak a hivatalos oldalon. Igen, $27, lehetne olcsóbb is, még a Beta időszakban $20 körül volt. (De még mindig olcsóbb, mint egy átlag új játék, ami 12000Ft körül kerül boltokba.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!