Hol tudom megvenni vagy Megrendelni Dougles Adams-The Hitchhiker's Guide to the Galaxy/Galaxis útikalauz stopposoknak c. könyvet eredeti nyelven?
Figyelt kérdés
Az ár nem számít, a páromnak kellene a 22.dik szülinapjára.:)2010. márc. 15. 18:38
1/4 anonim válasza:
Úgy tudom, hogy az Alexandra és a Libri könyvsboltban lehet kapni, olyan, hogy bennevan mind az öt regény egy könyvben. Ezeknek a kiadóknak a honlapjáról meg is rendelhető, úgytudom másnapra kihozzák :)
2/4 A kérdező kommentje:
de angolul?mert az lenne a lényeg:)
2010. márc. 15. 19:38
3/4 anonim válasza:
Ú, bocsi, nem láttam, hogy angolul keresed. Ezesetben nézd meg, hogy van-e a közelben idegennyelvű könyvesbolt, vagy úgyszint Alexandránál vagy Librinél kérdezd meg szerintem, hogy tudnak-e rendelni.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a választ!
2010. márc. 15. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!