A World of Warcraftol miért bolondulnak meg az emberek így?
pl ez a gyerek teljesen kifordult magából 01:09 környékén miért dugja a s*ggébe a távirányítót? Aki a wowwal játszik az b*zi is lesz vagy mi? :D http://www.youtube.com/watch?v=HbjUMrrcjfY vagy ez simán szánalmas az anyjával osztja meg a játékélményt mert nincs barátja... sajnálom szerencsétlent http://www.youtube.com/watch?v=pOFavylM90A
Én soha nem játszottam a WOWal nem is tervezem, de volt már hogy kitörlődött vmi fontos mentés szerepjátékból de engem nem akasztott ki... zavaros ez a lícs kinges történet is...
ja és kérem a WOW rajongókat, hagy ha nem tudnak normális hangnembe írni akkor, ne is tegyék meg. Sajnos volt már tapasztalatom velük, egyszerűen nem tud normálisan beszélni az emberrel a többség.
Én szoktam WoW-ozni, de még nem dugtam távkapcsot a sggmbe. És nem az anyámmal szoktam felvenni ahogy játszok, hanem apámmal :D Na jó nem csak vicceltem :D
Amúgy ilyen bolondok nem csak a WoW-ba vannak. Van aki a monitorját veri szét COD-ozás közbe, van aki a haverját veri meg, mert szétlőtte a fejét Battlefield-be. Olyan is van, hogy valaki annyit Diablo 3-zott, hogy belehalt.
De szerintem a választ te is tudod, egyszerűen alaból nem normálisak. Idegbetegek, vagy nem törődik velük az anyjuk fene tudja. Vagy függők, ilyenek a drogosok is ha nem lesz kábítószerük agresszívvá válnak. Aki meg az anyjával veszi fel ahogy játszik, egy antiszociális nyámnyila fsztarisznya.
A lényeg, hogy nem a WoW-tól bolondulnak meg ezek, mert ha nem attól akkor majd mástól fog, hanem már benne van a génjükbe, így születtek.
Hát erről lehet beszélni egész sokat de végül mindig oda jutok h az ő élete én meg lesz@rom mit tesz vele.
Én nem WOW-tam de más MMORPG s RPG játékkal volt dolgom. A videón is látható emberkék azon nőnek fel ott van előtte éjjel nappal,persze ez nem kötelezően jelenti h más nem lehet.Én napi 2-3 órát csesztem el ilyenekkel aztán rájöttem h vannak fontosabb dolgok is és ráhagytam .
Azért lesznek idegesek mert pl egy 90-es acc-ot összehozni
nem kis munka főleg ha fel is van fejlesztve.
Ez olyan nekik mintha pl.:te sütnél egy szép tortát dolgoznál rajta nagyon sokat aztán kimennél a fürdőszobába kezet mosni és mire visszajönnél le lenne vágva a földre és össze lenne taposva. Lehet h ekkor te is ideges lennél.
Na kb ezt élik át azok az emberek is :D
Senkinek sem ajánlom az MMORPG ÉS RPG játékokat mert igen nagy függőséget okoznak,csak azok az embereknek akik tudják hol a határ.
a taviranyitos video kamu, az anyukasnal meg letezik par szerencsetlen, de ennyi
nagy baromsag azt hinni hogy csak a wowtol lesz ilyen az ember,
Mind a kettő kamu akik az internetes szereplésre vágytak csak. Az első gyerek egy időben (pár éve) elég nagy "szenzáció" lett ezzel. Csináltak egy sorozatot hát az öccsével. TV interjúkat kapott...stb.
A gyerek az anyával akár lehetne valódi is, de szerintem ő is csak "előad" valamit. A dolog ott bukik el, hogy nagyon erőltetetten csinálja. A weben olyan igazán nem lehetsz biztos semmiben szóval mind mondtam akár lehet valódi is.
Szerintem csak szintén websztárságra vágyott valaki.
Mondjuk mind a kettő vicces a maga nemében.
Én is sokat WoW-zok meg sok más MMORPG-n meg FPS-n meg Minecrafton is játszok,szóval nagy gamer vagyok de NEM KOCKA! Sose idegelném fel magam egy játékon ennyire...CSS-be is ha állandóan leölnek és bénán játszok inkább kilépek és mással játszok addig.
Amúgy nem csak magyarok őrülnek meg ennyire.
Ebben a videóba az idegbeteg amerika CoD függőket láthatjuk... http://www.youtube.com/watch?v=o-zf5MZ2Nhw&feature=my_favori..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!