Sims 3 grafikai gondokat hogyan szüntethetném meg?
Meg van a The Sims 3 (verzió 1.0.615). Elvileg a gépigényem meg van 100%-ra és ha a grafikát leveszem minimumra vagy felnyomom maximumra akkor is a játékban ilyen grafikai hibák vannak.
Például:
Mit kellene tennem ez ellen?
köszönöm megpróbálom.
néztem az interneten van rengeteg javítás (patch) a játékhoz, csak azt nem tudom hogy ezek segítenek-e a grafikai gonjaimon.
Az előttem szólók jól szóltak,de én kérdeznék még valamit?Van bármilyen egyedi tartalmad?Azok is okozhatnak ilyen hibát! Főleg,ha nem Store-os. Az előbbi ötleteket próbáld ki,és ha nem segítenek,akkor futtasd le ezt:
www.systemrequirementslab.com/cyri/
Megnézi,hogy megfelel-e a játékod a rendszerkövetelményeknek(kicsit le kell tekerni majd,talán)
Ha bármelyik pontnál X-et látsz,valószínűleg az lesz a probléma,de még az egyedi tartalmak kivevését is érdemes megcsinálni,persze,ha vannak.
(Kaphatok egy lájkot? :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!