A simkártya hibája okozhat térerő gondokat?
Több éves sim kártya új készülékben is okozhat ilyen problémát.A T-nél ha csak készülékcserével vszel telefont, akkor felajánlják, hogy adnak új simet a szám megtartásával és mindent át is másolnak az újra a régiről.Nekem legalábbis felajánlották, éltem is a lehetőséggel, ingyen és bérmentve cserélték.
Ha már nem is cserélik ingyen, vagy más szolgáltatónál nem cserélik ingyen, pár ezer forintért cserélik egy micro simre a kártyádat a számod megtartásával.
Szia! Vettem egy htc one s-t és nem nagyon van térerőm. Már gariba kicserélték, de megint nincs térerőm. Annyi, hogy olyan helyen dolgozok, ahol minden telefonnak kicsi a térereje, de mindegyiknek van. Az enyémnek hol van, hol nincs. Telefonálni is hol lehet vele, hol nem. Az én sim-em is vágott.
A te problémád hogy oldódott meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!