Skyrimban abban az időben amikor én élek vannak rajtam kívül sárkányszülöttek?
Figyelt kérdés
És ha vannak tudok velük szövetkezni?2012. jún. 23. 11:33
1/18 anonim válasza:
nincsenek játékba te vagy az egyetlen és amikor felfedeznek akkor újra megalapítják a Blades katonák szövetségét vagy valami ijesmit akik a sárkány szülteket
2/18 anonim válasza:
Eleve nincsenek. Csak szobrokat találhatsz a játékban akik Dragonborn ok volta. Emelet egyet említeni is szoktak aki előtted volt. De találkozhatsz az egyikkel(pontosabban a szellemével) aki segít is neked a körülményeket nem mondom el mert spoiler lenne de Alduinhoz van köze és a vége fele.
3/18 A kérdező kommentje:
odahviing az?
2012. jún. 24. 14:09
4/18 A kérdező kommentje:
abár nem hiszem mert ő sárkány
2012. jún. 24. 14:09
5/18 anonim válasza:
Hát, lehet hogy van, de ugye nem mindenkinek adatik meg egy sárkányt megölni, lehet a fél világ az. Amúgy Uriel Septim volt a másik akit említenek, pár ezer éve, ő volt a császár.
6/18 A kérdező kommentje:
aha értem
2012. jún. 24. 18:32
7/18 anonim válasza:
Nos lehet én tudom rosszul,de Ulfric Stormcloak(a lázadók vezetője) is Sárkányszülött.Ő is tudja a az Unlerting Force Shout-ot.Nem?
Ő rajta kivül márcsak magasabb szintű Draug-ok tudják a ezt az üvöltést.
8/18 A kérdező kommentje:
Meg a Greybeardek :)
2012. jún. 25. 08:31
9/18 A kérdező kommentje:
Utánanéztem aztán rájöttem hogy kik azok és kik voltak azok.
2012. jún. 25. 08:31
10/18 A kérdező kommentje:
Amúgy meg dovahkiin = dov=sárkányféle, ah=vadász, kiin=szülött,gyermek
2012. jún. 25. 08:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!