Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Skyrimban házasodás, házvétel?

Skyrimban házasodás, házvétel?

Figyelt kérdés
Skyrimban hogy kell összeházasodni valakivel és hogy kell házat venni? És melyik a legjobb ház amit lehet venni?

2012. jún. 22. 13:06
1 2 3 4 5 6
 1/54 Lunala ***** válasza:
Riften-ben van Mara Temploma, ott keress meg egy Maramal nevű papot(általában a The Bee and Barb nevű fogadóban van). Miután beszéltél vele, tudsz tőle venni egy Mara amulettet 1000 aranyért, ha jól emlékszem. Ha azt viseled, és beszélsz valakivel, aki potenciális házastárs, akkor az az illető megjegyzi, hogy pl: Áh, csak nem Mara amulettje? Nem vagy még házas? Utána lesz egy opció, hogy Interested in me? vagy hasonló, és ha arra rányomsz akkor tulajdonképpen megkérted a kezét. Aztán menj vissza Maramal-hoz, beszélj vele, hogy meg akarsz házasodni. Ő majd megmondja, hogy másnap lesz az esküvő, és hogy el ne késs! Következő nap menj Mara Templomába és vegyél részt az esküvőn. Nagyjából ennyi. Én szerintem a Solitude-ban lévő ház a legjobb, de hát ízlések és pofonok :)
2012. jún. 22. 14:05
 2/54 A kérdező kommentje:
köszi és házat hogy lehet venni? ja amúgy a stormcloakokkal bevettük solitudeot akkor is tudok házat venni?
2012. jún. 22. 15:57
 3/54 Lunala ***** válasza:
Igen, tudsz, és úgy kell, hogy ha már elég városlakónak segítettél, akkor beszélni kell Falk Firebeard-el a Blue Palace-ban, és nála lehet beszélni a házról.
2012. jún. 22. 16:14
 4/54 A kérdező kommentje:
ok és a nejem az követ engem vagy mi lesz vele?
2012. jún. 22. 16:23
 5/54 Lunala ***** válasza:
Az esküvő után, ha beszélsz vele, eldöntheted, hogy hol "lakjatok". A te házadban, vagy ott, ahol ő eddig lakott. Utána ha külön megkéred, akkor követ, egyébként meg "kereskedik" és néha-néha, mikor elmész hozzá, és beszélsz vele, akkor odaadja a bevételt.
2012. jún. 22. 16:29
 6/54 A kérdező kommentje:
És ha követ akkor harcol is? Van neki saját felszerelése?
2012. jún. 23. 10:51
 7/54 Lunala ***** válasza:
Igen, ugyan olyan, mintha valaki mást felfogadnál magad mellé.
2012. jún. 23. 12:57
 8/54 A kérdező kommentje:
OK kösz
2012. jún. 23. 13:06
 9/54 A kérdező kommentje:
Am úgyanígy megy nővel is? (mert uncsitesóm azzal nyomja)
2012. jún. 23. 20:48
 10/54 A kérdező kommentje:
És a Breezehomeot kinél és hogyan tudom megvásárolni?
2012. jún. 23. 20:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!