Skyrimban házasodás, házvétel?
Figyelt kérdés
Skyrimban hogy kell összeházasodni valakivel és hogy kell házat venni? És melyik a legjobb ház amit lehet venni?2012. jún. 22. 13:06
21/54 A kérdező kommentje:
bocs hogy ilyen sokat kérdezek de ha már vettem egy házat akkor tudok venni másikat is? És ha nem tudok venni akkor el tudom adni a házamat hogy tudjak venni másikat?
2012. jún. 24. 15:44
22/54 Lunala válasza:
Semmi gond ^^ Csak nyugodtan :)
Igen, attólmég, hogy már van egy házad, többet is vehetsz. Eladni azt nem tudom, hogy lehet-e, én úgy tudom, hogy nem :/
23/54 A kérdező kommentje:
(ez is egy off lesz) Miért Vignar Gray-Mane lett Whiterun jarlja miután elfoglaltuk Whiterunt?
2012. jún. 24. 15:49
24/54 A kérdező kommentje:
És milyen karid van? :) nekem egy 25ös full daedric armoros 2 daedric war axe 1 daedric bow és + egy stormcloak officer páncél a stormcloakos küldik emlékéért. Ja és vérfarkas vagyok.+ 100as smithing. Ja és mind a két war axe-m fine (elég béna vagyok mi?)
2012. jún. 24. 15:53
25/54 A kérdező kommentje:
Ja és a nevem a játékban Kheijtry Torsjond (valami északihoz hasonló nevet akartam)
2012. jún. 24. 15:57
26/54 Lunala válasza:
Nah azt nem tudom :D
Nekem milyen karim háát XD Nagyon rég nem játszottam már és el is vesztek a régi mentéseim, de a mostani az egy 19-es Sarah nevű Nord varázsló. Archmage ruha van rajta és tüzet meg villámokat szór a keze *.* Destruction varázslás 78-as. Úgy összességében ennyi :)
27/54 A kérdező kommentje:
Azt hittem te mindent tudsz XD ja és warrior vagyoka leírásból értetődően
2012. jún. 24. 16:21
28/54 A kérdező kommentje:
öhm hol lehet embereket felfogadni (olyan embereket akik küldin kívül is követnek)
2012. jún. 24. 16:22
29/54 A kérdező kommentje:
ja és nem kell hozzá sehova se belépni pl dark brotherhodba (mert amúgy lydiát véletlenül megöltem XD)
2012. jún. 24. 16:23
30/54 Lunala válasza:
Itt lejjebb Followers címszó alatt fel van sorolva az összes ilyen felfogadható emberke :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!